返回列表 發帖

妖...>_<

依到玩就100蚊注,馬會買10蚊注的話,我已輸千幾@@

原帖由 周圍飛 於 2月4日 16:46 發表
OH skirt 中 9百幾蚊T,唔知有無買呢@@
今日揀親咩膽都唔入3甲,慘喇:'(

無買喇...淨係中q 咋

係呢度玩先會夠膽買d冷馬咋

今日最錯係6場用左$660買t, 1拖全, 要左11:'( , 唔明點解冇要12, 按左都要改11:'( :'(

OH skirt 中 9百幾蚊T,唔知有無買呢@@
今日揀親咩膽都唔入3甲,慘喇:'(

原帖由 333 於 2月4日 16:09 發表

真係要print張投注紀錄出黎做紀念, 精英大師第一次包尾

都未尾得晒...haha
9  3 精英大師(C140)  高雅志 126 9 5-1/4  0.57.20
10  6 金岡盃(D140)  列高力 126 7 8-1/4  0.57.60

原帖由 ive 於 2月4日 16:05 發表
精英大師加油:love:

冇埋:L

原帖由 333 於 2月4日 16:09 發表

應該係賠率錯左...如果賽果真係咁馬會實被人吊爆

我覺得係比中過關射落尼~
>_<妖...精虫太師...斷膽中晒腳

原帖由 周圍飛 於 2月4日 15:54 發表
7埸單t 1-8-9 得3.6 @@痴線...應該有200倍先岩架麻

應該係賠率錯左...如果賽果真係咁馬會實被人吊爆

原帖由 ive 於 2月4日 16:05 發表

真係要print張投注紀錄出黎做紀念, 精英大師第一次包尾

原帖由 周圍飛 於 2月4日 15:54 發表
7埸單t 1-8-9 得3.6 @@痴線...應該有200倍先岩架麻

希望隻1連3甲都唔入:@

神龍金剛:@ :@
拖錯左:'(

http://www.hkracings.com/jsp/odds.jsp?Id=15381
last 落成150萬..無敵神駒,高點都落12萬@@

神龍金剛 生生性性入位:smile_40: :smile_40:

今日蔡神仙d馬好有動靜

原帖由 周圍飛 於 2月4日 15:17 發表
佢騎苗d馬,多數都去!
好慘,我包尾=.=

icic:smile_46:
可以1拖f單t:smile_44:

佢騎苗d馬,多數都去!
好慘,我包尾=.=