返回列表 發帖

07Feb2007

好開心呀,第2埸中到應呀~
好在最尾無用3膽~!!估唔到今次條T又係晒腳到~
第一埸有買1拖2 三重彩,今埸無=.=有的話真係會搵2號做膽架!!!
051207-FEB-2007
19:34
跑馬地
星期三
連贏2 場    2 跑得好快 + 6 龍騰駿馬 $10

$10.00
051307-FEB-2007
19:34
跑馬地
星期三
位置Q2 場    2 跑得好快 + 6 龍騰駿馬 $10

$10.00$210.00
051607-FEB-2007
19:35
跑馬地
星期三
連贏2 場    2 跑得好快 + 5 金好彩 $10

$10.00$462.50
051707-FEB-2007
19:35
跑馬地
星期三
連贏2 場    5 金好彩 + 6 龍騰駿馬 $10

$10.00
052007-FEB-2007
19:36
跑馬地
星期三
單T2 場    2 跑得好快 + 5 金好彩 +
           6 龍騰駿馬 $10

$10.00$1,709.00
Yeah:smile_30:

第一場...頭5隻熱...唔要大熱就係四連環...
第二埸...2,3,4,5,6....唔要大熱3,4...就是2,5,6 ^^

原帖由 周圍飛 於 2月7日 19:49 發表
好開心呀,第2埸中到應呀~
好在最尾無用3膽~!!估唔到今次條T又係晒腳到~
第一埸有買1拖2 三重彩,今埸無=.=有的話真係會搵2號做膽?51207-FEB-2007
19:34跑馬地
星期三連贏2 場    2 跑得好快 + 6 龍騰駿馬 $ ...

:'( :'( :smile_40: :love: :love: 正

嘩    又赢2千幾  開心死喇:smile_38:

@@再唔中就好慘架喇....

原帖由 周圍飛 於 2月7日 22:00 發表
@@再唔中就好慘架喇....

我已經好好好慘架喇   都未輪到我中:smile_39:

尾埸了,希望1號加油入Q!!!

~_~...

原帖由 skirt 於 2月7日 22:03 發表

我已經好好好慘架喇   都未輪到我中:smile_39:

呢2日跑馬已經輸左幾千銀:L :'( :'( 高雅志去食x:angry: :angry: :angry: 第3都跑唔到:@

原帖由 ive 於 2月7日 23:08 發表

呢2日跑馬已經輸左幾千銀:L :'( :'( 高雅志去食x:angry: :angry: :angry: 第3都跑唔到:@

哇...睇來你都搵好多@@...加油呀!!!快d追返...再贏凸馬會!!

羸左好多:smile_47:

原帖由 周圍飛 於 2月7日 23:45 發表

哇...睇來你都搵好多@@...加油呀!!!快d追返...再贏凸馬會!!

搵好少, 係上個月贏既:'(

多左人黎呢度賭馬喎   
:smile_38: :smile_38: :smile_38:

係嚕...希望大家出TIPS...有得參考下...有得一齊贏喇...:victory:

原帖由 周圍飛 於 2月9日 17:05 發表
係嚕...希望大家出TIPS...有得參考下...有得一齊贏喇...:victory:

你個騎練出擊去左邊度?