返回列表 發帖
UNCLE 生日快樂呀, 心想事成... 溝晒d靚女... 哈哈~~
333 發表於 10年9月13日 00:28

Thanks~~~~九妹~~~~

我參加左盲俠行呀, 有無人讚助我呀?

如果要讚助我既, 唔該留個email 俾我丫, 我send 條 link 俾你地..... heehee~  

uncle, 生日要做善事o架, 我sent 左 email俾你喇... 快d 讚助我喇~~   ...
333 發表於 10年9月13日 17:43

等我睇睇先~~~~

又到星期四, 大家早晨呀~~

鴨女仲有3日.....
333 發表於 10年9月16日 08:23

就會比人叫做陳C奶lu

又到星期五喇, 大家早晨....

幫鴨女倒數.. 仲有兩日... 好緊張呀~~~
333 發表於 10年9月17日 08:42

點解妳會緊張ga

611# 333  
明天多個陳C拉啦
redjean 發表於 10年9月18日 10:39

我呀媽咪係陳c奶law

等我都祝呀妹新婚快樂,白頭到老~~~~~

Happy Mid-Autumn Festival ~~~~~
redjean 發表於 10年9月22日 11:27

早呀~~~大郎~~~妳今日有冇得放早呀?

又到星期五了~~~~大家早晨呀

622# 死老野  
Good morning, all
redjean 發表於 10年9月24日 10:09

早呀~~~大郎~~~今日好很眼瞓呀

625# 333  
9妹午安,下次放假要登高或者拜山
redjean 發表於 10年9月24日 12:23

十月十六日~~~星期六黎喎~~~冇得放喎

星期一喇, 大家早晨呀~~
333 發表於 10年9月27日 09:02

早呀~~~九妹~~~今日妳心情好靚喎

又到星期三喇, 大家早晨~~

uncle,我唔係特別開心呀,無乜開心與唔開心囉~

星期日晚飛德國, 星期日朝早返.....
333 發表於 10年9月29日 08:38

早呀~~九妹~~冇唔開心咁已經好好ga啦~~

又嚟???
redjean 發表於 10年9月29日 10:09

又走先啱喎

早呀~~明天有一日假期~~仲有煙花睇tim

十月一日的早上~~~~~

十月五日的早上~~~~祝一郎生日快樂,身體健康

十月八日啦~~~~~真係冇咩人黎過喎

星期一~~~~真係好想瞓下

幾日都冇咩人黎過喎~~~~唔通要等到重陽節先有野打/講?

星期一喇, 大家早晨呀~~~

斷左條膊頭筋...
333 發表於 10年10月18日 08:22

點解果度會會會會有事ga~~~~~~~唔通妳做part-time苦力~~~~~~~哈哈哈