返回列表 發帖
大家早晨, 又到星期五喇~~
好o野, 返埋今日又可以放假呀~~~

大家早晨, 又到星期五喇~~
好o野, 返埋今日又可以放假呀~~~
333 發表於 11年4月29日 07:26

但係點解我明天都要返工ga~~~~~~~~~~唔公平呀~~~~~~~~我要放假~~~~~~我要放假~~~~~我要放假~~~~~哈哈哈哈

我好怕菁苔, 你負責清潔乾淨佢喇.... 交俾你喇~~
333 發表於 11年4月28日 12:49

咁我有冇得收最低工資呀~~~~~~哈哈哈哈

但係點解我明天都要返工ga~~~~~~~~~~唔公平呀~~~~~~~~我要放假~~~~~~我要放假~~~~~我要放假~~~~~哈哈哈 ...
死老野 發表於 11年4月29日 08:57

你放囉, 無人會阻止你o架~~~ 呵呵~

咁我有冇得收最低工資呀~~~~~~哈哈哈哈
死老野 發表於 11年4月29日 08:58

梗係無喇, 你又唔係打工, 你係茶居老野麻....

又到打字時間了!哈哈哈哈哈

大家早晨呀~~~
呢個星期又係返四日工, yeah!!!!

大家早晨呀~~~
呢個星期又係返四日工, yeah!!!!
333 發表於 11年5月3日 08:37

好開心喎~~~~下星期都係返四日喎

好開心喎~~~~下星期都係返四日喎
死老野 發表於 11年5月3日 09:29

係呀.. uncle... 依家成日無心機返工, 放工想放假..... hehe~~

大家早晨呀... 星期三 lu~~~

回復 770# 333

咁咪好law~~~妳做得咁辛苦~~~係時間回報ma

早晨呀... 又到星期四...good... 倒數放假日子~~~

回復 772# 333

9妹早,大家早

星期日,放假lu
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

星期日,放假lu
魔女 發表於 11年5月8日 00:12

星期一~~~~又要開工啦~~~~~

今日係黑色星期五喎~~~~唔知出門會唔會有事呢?

回復 776# 死老野
好彩都過左

無事, 無事, 大家都平安無事...

再入嚟打掃一吓先
想得到,就得到

再入嚟打掃一吓先
redjean 發表於 11年5月16日 11:11

唔該晒呀... 義工團友... kakaka~~

大家早晨呀.. 又到星期二喇...
我聽日開始放假 lu.. 好o野~~~