返回列表 發帖
原帖由 333 於 6月9日 00:38 發表

我係度讚佢都係想佢睇到.. .  

oh.. 選錯左tim... 希望唔駛輸啦€~   

333 333 9999 9502.5 大 18.512 $3,000 未知

你係咪講呢個 AR?? 哈 !~

原帖由 333 於 6月9日 00:40 發表

唉..  

333 333 9999 9502.5 大 18.512 $3,000 已輸

就咁樣玩完...   

你睇你   .... 哈 ~~~

原帖由 333 於 6月9日 00:43 發表

係唔係要學佢地.. 輸到要去瞓呀??!!   

但係佢地通常話, 瞓醒再輸過架喎~~~  

原帖由 333 於 6月9日 00:54 發表

um.. 都好.. 輸下痛下先至會清醒~~   

吓... 咁我訓下先... 哈 ~~~

早抖9 妹, 早抖各位~~   

原帖由 周圍飛 於 6月9日 01:11 發表
哇....77頁@@
傾下計又有錢玩,你地就好喇

你都得架~~~ 一齊傾咋嘛~~  

77 頁 ~~ 好少嘢咋喎 ~~~

原帖由 周圍飛 於 6月9日 01:13 發表
乜唔係50頁就會自動close架咩?

會員 選項 每注金額 落注時間
一郎~~~ 雙 $100 06-08 10:55
一郎~~~ 單 $100 06-09 01:10
實蝕架bor!

會 CLOSE架咩 ??  

我都係訓啦 ... 去搵周(公) 先生~~~  
早抖啦~

原帖由 死老野 於 6月9日 11:56 發表

早呀~~~一郎~~~~今日咩姦呀?

死老野,我地今日老地方 lunch ,時間照舊呀 ~~~

原帖由 屎屎 於 6月9日 11:59 發表

一郎早 ,死野早 ~~

死老野,我地今日老地方 lunch ,時間照舊呀 ~~~  

原帖由 一郎~~~ 於 6月9日 12:03 發表

今日唔駛俾人姦...安息日

係咪即係免姦日 ~~   

原帖由 死老野 於 6月9日 12:05 發表

邊樹呀  

果度呀 ~~~ (我又唔記得咗個名喎) ... 茶餐廳囉 ~~~ 旺角呀~唔係九龍灣呀 ~~ ~~~   

原帖由 死老野 於 6月9日 12:16 發表

係咪上一次妳話改個間呀~~~~~  

緊係唔係啦 ... 係平時去開果間呀 ~~

原帖由 死老野 於 6月9日 12:17 發表

輪姦日~~~~~  

隔咗一日架 ... 唔算輪啦 ~~~~

我又報到先 ~~~  

原帖由 KHChan 於 6月9日 22:08 發表

屎~~~~~~~咁快既

順利呀 ~~ 唔洗點等車吖嘛 ~~~  

原帖由 333 於 6月9日 22:39 發表
哈哈.. 9哥無事o波~~   

咁先唔正常喎 ~~~

原帖由 周圍飛 於 6月9日 22:56 發表
最熱鬧的地方@_@

係囉 ~~~ 晚晚都有人報到架呢度 ~~

原帖由 333 於 6月9日 23:14 發表

你講清楚d呀.. 係笑到喊之麻~~    

哭墳 ~~~   

排洪係茶居其中一個特色 ~~  

原帖由 333 於 6月10日 00:16 發表

一俾架機9哥玩一陣.. 就攪到我破產... 

333 1850 2000 1934.5 細 1.685 $300,000 已輸
屎屎 1850 2000 1941.5 細 1.555 $1,000 未知
一郎~~~ 1850 2000 1976.5 細 1.123 $5,000 未知
333 1 2500 ...

嘩 ~~ 乜買到咁大呀 9 哥 ~~~