返回列表 發帖
KHChan         646         1412         989.5         大         1.722         $1,000         未知

奇哥~~有d危險喎~~~

油王         700         998         742.5         細         6.718         $3,000         已輸
油王         700         998         941.5         大         5.038         $3,000         已輸
油王         700         998         989.5         大         35.269         $1,000         已輸
油王         646         998         767.5         細         2.756         $3,000         已輸
油王         800         933         849.5         大         1.511         $10,000         已輸
油王         646         1412         1316.5         大         7.650         $1,000         已輸

輸到嘔血~~~

原帖由 KHChan 於 6月7日 00:17 發表

簡直係燒銀紙

不過都係一郎勁d~~~~

原帖由 KHChan 於 6月7日 00:19 發表
我玩咁耐論壇............都未試過話d錢唔夠使既

搞到我要用圍post野~~吹水~~~搵操作~~~

oh~~一野就開口中左~~冇多$500~~~

原帖由 小早川瀨那 於 6月7日 00:27 發表
哎也...走左一陣就唔見左屎屎啦....

你地係到傾計d小朋友唔明o既話題,hahaha

邊到有小朋友阿~~~

原帖由 一郎~~~ 於 6月7日 00:37 發表
大家好

點解你得番6蚊既~~~

原帖由 小早川瀨那 於 6月7日 00:40 發表

呢................到...............

一郎好呀~~

點解冇叫我同奇哥阿~~~

原帖由 一郎~~~ 於 6月7日 00:44 發表

豬9哂

賣操作la~~

原帖由 小早川瀨那 於 6月7日 00:44 發表

眼..........眼大睇唔到

奇哥油王~~~

扮野~~~

原帖由 一郎~~~ 於 6月7日 00:47 發表

咩操作?

你d操作lo~~~一點有500蚊架~~~

原帖由 一郎~~~ 於 6月7日 00:50 發表

邊度賣....

控制面板>積分交易>積分兌換~~~

原帖由 admin 於 6月7日 00:50 發表
改了,現在不扣手續費,而且每一點貢獻,可以換取10000元^_^

咁點搵貢獻阿????

原帖由 admin 於 6月7日 00:50 發表
改了,現在不扣手續費,而且每一點貢獻,可以換取10000元^_^

oh~~早知今日先換la~~~蝕左成6000蚊~~

原帖由 admin 於 6月7日 00:54 發表

貢獻就是對論壇作出貢獻,如..發報好帖, 報告bug, 都可能會加貢獻

哦~~明白~~~

原帖由 一郎~~~ 於 6月7日 00:55 發表

冇人答我

要問阿admin先知~~~

admin~~~有人搵你~~~~

原帖由 一郎~~~ 於 6月7日 00:55 發表

冇人答我

一郎~~~換左15000蚊番黎~~~

即輸$10000~~~~高手~~~

原帖由 一郎~~~ 於 6月7日 00:59 發表

我諗住橫掂豬咪買倍率高果面

做人唔駛咁灰既~~~希望在明天ma~~~

原帖由 一郎~~~ 於 6月7日 01:03 發表

今晚都唔知過唔過倒

嘩~~咁嚴重~~~

原帖由 admin 於 6月7日 01:10 發表

都係保留10%手續費先得,免得會員惡意對換積分~^_^有需要先換,10%是抵扣啊!

蝕左~~不如等我換左先轉la~~~