返回列表 發帖
原帖由 一郎~~~ 於 6月9日 22:16 發表

遲左啦...送車尾...
沖埋涼.....排埋洪tim

排洪...........我都有喎

唔通d扒

原帖由 一郎~~~ 於 6月9日 22:22 發表

我排果d正常woo

正常都叫得做排洪...........咁唔正常果d咪

原帖由 一郎~~~ 於 6月9日 22:29 發表

山洪暴發

明白

原帖由 屎屎 於 6月9日 22:49 發表

咁先唔正常喎 ~~~  

係囉...............好唔正常喎

原帖由 333 於 6月9日 23:07 發表

係喇. .你都入黎一齊傾下計啦~ 
好開心o架~~   

但係有時又會喊架喎

原帖由 周圍飛 於 6月9日 23:25 發表
~_~你地真係呀...笑有時...喊有時...沖涼有時...排洪有時...

你講得好貼切

原帖由 屎屎 於 6月9日 23:59 發表
排洪係茶居其中一個特色 ~~   

係某幾個人既特色

原帖由 333 於 6月10日 00:16 發表

一俾架機9哥玩一陣.. 就攪到我破產... 

333 1850 2000 1934.5 細 1.685 $300,000 已輸
屎屎 1850 2000 1941.5 細 1.555 $1,000 未知
一郎~~~ 1850 2000 1976.5 細 1.123 $5,000 未知
333 1 2500 ...

搞錯呀佢...........自己大把錢又唔玩

原帖由 屎屎 於 6月10日 00:27 發表

咪似你同曾愉囉 ... 自己有機 (nds) 唔玩鍾意玩人地果部 ~~~ 哈 ~~   

點同呢

原帖由 333 於 6月10日 00:39 發表

係囉.. 我都覺得唔同~~  
不過佢係諗住輸左就轉番錢俾我..點知~    

不嬲都冇得轉架..............我果時賭波輸晒都想問佢轉錢比我架

都唔得喇

原帖由 一郎~~~ 於 6月10日 00:39 發表

賣操作

仲有十幾萬...

原帖由 333 於 6月10日 00:48 發表

呢個提議好呀~~ 一於問佢拎CASH... 不過佢都係唔會俾~    

佢會話同你賭一舖

原帖由 333 於 6月10日 00:57 發表
我去瞓LU~~   

太夜了~各位早抖~~ 

good night~~~~

原帖由 333 於 6月10日 00:51 發表

都係你了解佢~~   

唉.. 無得好似你地咁講:”輸到要去瞓,聽日繼續輸過”,因為我無錢再輸~~   

...

明明現金都仲有8千幾架...

Good morning everybody~~~~

原帖由 redjean 於 6月10日 10:19 發表

各位骨摩檸, 大陸好大雨呀~~~~   

早晨大郎~~~~~~~香港呢邊都好好大雨呀

原帖由 屎屎 於 6月10日 12:35 發表
大家早晨 ~~  

阿四~~~~~~~~~今日放假都咁早起身既

我好慘呀!!琴晚輸波又輸左4萬幾

原帖由 屎屎 於 6月10日 12:57 發表

奇哥 ~~
係 lu ~~ 我都覺得早咗d,晏d應該要再訓過 ~~~

4 萬幾 ?? 乜豬得咁勁呀 ?? 買外圍呀 你 ~~~ 哈 ~~   

係呢度買既

收工走人喇~~~~~~~~~~ 晏d見

原帖由 屎屎 於 6月10日 13:04 發表

你得返 金錢 4639 元 咋喎 ~~~ 慳 d 洗啦 ~~~
如果唔係連開口中都冇得你玩喎 ~~~  

咁要搵一萬幾千都好快既.........唔成問題

bye la