返回列表 發帖
原帖由 333 於 5月30日 13:07 發表

無啦啦想"射波" ?:smile_41:  

係呢 ... 其實日日都想架 ~~~ 不過今日感覺強烈 d 囉 ~~~ :smile_39:
間唔中射下波都好吖 ... 哈 ..:lol :lol

原帖由 屎屎 於 5月30日 13:13 發表

係呢 ... 其實日日都想架 ~~~ 不過今日感覺強烈 d 囉 ~~~ :smile_39:
間唔中射下波都好吖 ... 哈 ..:lol :lol  

"射波"係咩意思啊:smile_41:

原帖由 333 於 5月30日 13:23 發表

"射波"係咩意思啊:smile_41:  

根據網上各界"專業"人仕資料提供,射波=不等人給許就自己放假就
叫做射波 ..  

哈 ..

我正係知你每一次射波都會有記錄囉!!!

原帖由 周圍飛 於 5月30日 13:30 發表
我正係知你每一次射波都會有記錄囉!!!

唔通你有好多記錄 ...?

原帖由 屎屎 於 5月30日 13:32 發表

唔通你有好多記錄 ...?  

我被人記錄了好多,差唔多

http://www.cityline.com.hk/chi/c ... g2007/promotion.jsp

世界麻雀大賽報名費優惠期至今晚12點...
原價USD5,000, 而家優惠價HKD390咋

到呀:D 各位好:lol :lol

原帖由 333 於 5月30日 15:05 發表
http://www.cityline.com.hk/chi/c ... g2007/promotion.jsp

世界麻雀大賽報名費優惠期至今晚12點...
原價USD5,000, 而家優惠價HKD390咋

不如登記玩下囉?@@
報名390,咁其他人要us5000咪好唔抵?
會唔會要分100期還架=.=?
除左報名費,唔知仲有咩費~
仲要係澳門留幾日=.=
d牌見光死wor...
又有7對子...

原帖由 周圍飛 於 5月30日 16:28 發表

不如登記玩下囉?@@
仲要係澳門留幾日=.=
d牌見光死wor...
又有7對子... ...

係囉, 一早報名果d就真係唔公平囉..
突然有咁著數既野..都唔知信唔信得過。

諗返起好似以前打acer麻雀咁~

原帖由 周圍飛 於 5月30日 16:28 發表

不如登記玩下囉?@@
仲要係澳門留幾日=.=
d牌見光死wor...
又有7對子... ...

390不如買馬仔好過:smile_30:

哈哈~~~hihi~~有冇人阿~~:lol

原帖由 油王 於 5月31日 01:43 發表
哈哈~~~hihi~~有冇人阿~~:lol  

訓哂啦 d 人 .. 聽日早 d 吖 ..

早:time: :time: :time:

入黎"莊"下先~~~~~:smile_47:

好嘢 ... 仲有十分鐘 ... 準備放飯 ...  

原帖由 屎屎 於 5月31日 13:41 發表
http://hkiib.com/plugin.php?iden ... room&pet_id=392

油王養屎屎 ..     

哈哈~~~比你發現左tim~~~:smile_30: :smile_30:

原帖由 油王 於 5月31日 13:50 發表

哈哈~~~比你發現左tim~~~:smile_30: :smile_30:

阿屎有人養   以後唔駛憂喇~~~:lol