返回列表 發帖
原帖由 油王 於 6月1日 01:50 發表
茶居上左市la~~~:lol :lol
http://www.hkiib.com/plugin.php?identifier=stock&module=stock

嘩吓 ... 你幫茶居搞埋上市 tim ar ~~~ 勁 ..   

各位好~

我返黎啦~~  

原帖由 333 於 6月1日 20:44 發表
各位好~

我返黎啦~~   

你終於都返喇.............................

原帖由 KHChan 於 6月1日 21:48 發表

你終於都返喇.............................  

hello 奇哥~~
返黎都見你唔到..你聽日都唔出現~~ :smile_45:

原帖由 333 於 6月1日 22:36 發表

hello 奇哥~~
返黎都見你唔到..你聽日都唔出現~~ :smile_45:  

唔緊要喇..............你睇住我張相先囉:smile_46: :smile_46:

原帖由 KHChan 於 6月1日 22:38 發表

唔緊要喇..............你睇住我張相先囉:smile_46: :smile_46:

我會... 嘔o架~~  

原帖由 333 於 6月1日 22:42 發表

我會... 嘔o架~~   

已經食得少架啦 ... 仲要嘔 tim ~~~

睇相會嘔 .. 咁睇真人呢 ?  

原帖由 屎屎 於 6月1日 23:03 發表

已經食得少架啦 ... 仲要嘔 tim ~~~

睇相會嘔 .. 咁睇真人呢 ?   

阿屎好~

你聽過欲哭無淚果種慘法未? 即係對住真人就... 嘔唔出....  

原帖由 333 於 6月1日 23:10 發表

阿屎好~

你聽過欲哭無淚果種慘法未? 即係對住真人就... 嘔唔出....   

9 妹 好~~

欲哭無淚... 喊唔出,又嘔唔出 ...

有冇人..............

原帖由 一郎~~~ 於 6月1日 23:30 發表
有冇人..............

我 ~~   
又咁夜呀你 ~~

原帖由 屎屎 於 6月1日 23:51 發表

我 ~~   
又咁夜呀你 ~~

喺醫院睇埋溏心先返屋企ma

原帖由 一郎~~~ 於 6月1日 23:54 發表

喺醫院睇埋溏心先返屋企ma

咁很大癮:L :L

原帖由 KHChan 於 6月1日 23:55 發表

咁很大癮:L :L

大結局ma

原帖由 一郎~~~ 於 6月1日 23:58 發表

大結局ma

我冇得睇阿~~~:'( :'(

原帖由 KHChan 於 6月1日 22:38 發表

你張相果個係'趴街'/旦散/粉腸/茂利?

原帖由 333 於 6月2日 11:04 發表

你張相果個係'趴街'/旦散/粉腸/茂利?

茂利:victory: :victory:

原帖由 KHChan 於 6月2日 13:29 發表

茂利:victory: :victory:

咁咪係人如其名~~~~~~~~~:smile_46:

大家好:P ....

原帖由 一郎~~~ 於 6月2日 22:03 發表
大家好:P ....

一郎好 ~~ :smile_40: