返回列表 發帖

老朋友茶居 (一)

哈 ~~~ 我喺慢車會搵到個鋪位開返間 "茶居" ..

原帖由 屎屎 於 5月29日 13:36 發表
哈 ~~~ 我喺慢車會搵到個鋪位開返間 "茶居" ..   

仲咩唔講我知呀~~~~~:@ :@ :@

好彩我識搵~~~~~:$

屎屎姐姐好:P

咁係咪要賀一賀佢呀

我都係啱啱先開 POST 咋 ... 死老嘢 .. (原來真係你) ...

今晚返屋企 CALL 哂班人入黎先 ...  呵 ...

原帖由 OIL 於 5月29日 13:41 發表
咁係咪要賀一賀佢呀

係呀~~~gigi請食tea:victory:

原帖由 OIL 於 5月29日 13:41 發表
咁係咪要賀一賀佢呀

要啦 ~~~~~ 既然要賀下佢, 就而家放工 ...  

原帖由 屎屎 於 5月29日 13:41 發表

我都係啱啱先開 POST 咋 ... 死老嘢 .. (原來真係你) ...

今晚返屋企 CALL 哂班人入黎先 ...  呵 ...   

睇到個頭像就知我係邊個啦:$

原帖由 屎屎 於 5月29日 13:42 發表

要啦 ~~~~~ 既然要賀下佢, 就而家放工 ...   

好呀~~~~不見不散

原帖由 死老野 於 5月29日 13:43 發表

睇到個頭像就知我係邊個啦:$  

等我返去都換返個『奈良美智』頭先 ~~~

原帖由 屎屎 於 5月29日 13:44 發表

等我返去都換返個『奈良美智』頭先 ~~~  

等妳呀:P

原帖由 死老野 於 5月29日 13:45 發表

等妳呀:P  

好 ~~~~

原帖由 屎屎 於 5月29日 13:46 發表

好 ~~~~   

我見到九妹on-line~~~~~佢唔係飛左咩?:smile_43:

原帖由 死老野 於 5月29日 13:49 發表

我見到九妹on-line~~~~~佢唔係飛左咩?:smile_43:  

佢部電話有MSN 架 ... 可能已經係機場啦 ~

報到..................

\@0@/報到21~~

香港始終有你~~~~:smile_38:

大家好~~
我又黎報到下先~~:P

Hello~~~~~~~~~~~~
Long Long time no see ~~:P

早晨各位 ... 勁眼訓 ... 想射波 tim ~~  

原帖由 屎屎 於 5月30日 08:02 發表
早晨各位 ... 勁眼訓 ... 想射波 tim ~~   

無啦啦想"射波" ?:smile_41: