返回列表 發帖
早晨呀~~~~

原帖由 一郎~~~ 於 6月9日 11:42 發表
叔叔早

早呀~~~一郎~~~~今日咩姦呀?

原帖由 屎屎 於 6月9日 12:00 發表

邊樹呀

原帖由 屎屎 於 6月9日 12:07 發表

果度呀 ~~~ (我又唔記得咗個名喎) ... 茶餐廳囉 ~~~ 旺角呀~唔係九龍灣呀 ~~ ~~~   

係咪上一次妳話改個間呀~~~~~

原帖由 一郎~~~ 於 6月9日 12:07 發表

係......... 後日又係

輪姦日~~~~~

原帖由 屎屎 於 6月9日 12:22 發表

緊係唔係啦 ... 係平時去開果間呀 ~~  

收到啦~~~

早呀~~~~大家好

九妹~~~有時間就打比我啦

原帖由 KHChan 於 6月11日 11:39 發表
死老野         - $5,216

我要學你地一樣~~~~~~豬到瞓街

原帖由 KHChan 於 6月11日 11:45 發表

都唔洗上落咁大下話...........嚇屎人咩  

我買左88倍八十萬呀~~頭先~~~豬左

我又買88.8倍~~一千呀今次

原帖由 KHChan 於 6月11日 11:48 發表

唔驚.......你仲有皮4幾5皮野番身

http://www.hkiib.com/memcp.php?a ... ;operation=exchange

去賣左操作d分喇

我買左三十萬波~~~同幾萬過關~~~~唔驚~~~~~~~

原帖由 KHChan 於 6月11日 11:58 發表

中左未既先?

未喎~~~~

原帖由 KHChan 於 6月11日 12:00 發表

危d喎......

有危先有機~~~~~~~~~

原帖由 KHChan 於 6月11日 12:07 發表

快d去估 數 字 喇

好呀~~~

原帖由 KHChan 於 6月11日 12:15 發表

梗係要喇..........唔係點知自己買左果d中唔中呀?

未知喎~~~~~

原帖由 KHChan 於 6月11日 12:19 發表
呢舖全中~~~~

KHChan         2786         3242         3166.5         細         1.137         $500         收錢
KHChan         2786         3439         3241.5         細         1.361         $200         收錢
KHChan         2786         3439         3241.5         細         1.361         $200         收錢
KHChan         2740         4583         3644.5  ...

我豬喎~~~

原帖由 KHChan 於 6月11日 13:34 發表

有幾叻.............好彩之嘛

我咪唔好彩law~~~~~

原帖由 屎屎 於 6月11日 13:36 發表

我都唔好 ... 黑屎 ~~  

黑屎唔好的~~~要睇醫生喎~~~~(kidding)

原帖由 屎屎 於 6月11日 13:39 發表

係囉 ~~~  

妳唔好食咁多豬紅啦~~~~~

原帖由 KHChan 於 6月11日 13:43 發表

(我心果句)男人既叻...........係應該表現係更有材華既地方

而唔應該係賭既

For example~~~~~~

原帖由 屎屎 於 6月11日 13:43 發表

妳問奇哥啦~~~~~