返回列表 發帖
原帖由 redjean 於 6月10日 21:41 發表

返來囉````   

有冇濕身呀??

9哥真係.............賭人地既錢就寧舍爽手

油王         - $296,282
333         - $424,507
一郎~~~         - $575,276

原帖由 333 於 6月10日 22:36 發表

仲提我d 傷心事??   

又係你自已唔 logout.........留個acc比佢用既

原帖由 333 於 6月10日 22:40 發表

費事又login 又logout 麻... 估唔到佢玩到咁大   

大少都係一個數字o者.....

數字本身係冇意義既

原帖由 redjean 於 6月10日 22:55 發表

一路都無雨落   

睇睇呢度...好好笑架
http://www.hkiib.com/redirect.ph ... o=lastpost#lastpost

原帖由 333 於 6月10日 23:06 發表
各位早抖~~   

阿屎.. 記得聽日約左陳先生 (唔係奇哥) 食早餐呀~~
聽日見丫~~   

老野

原帖由 屎屎 於 6月10日 23:10 發表

都唔係果個無影行動組組長 ... 死老野 ~~~ 哈 ~~~  

係我公司個 IT ... 陳先生 ~~ 哈 ~~  

oic

原帖由 redjean 於 6月10日 23:13 發表

好白痴呀~~~   

咁同無線鬥白痴都不失為一個好方法黎既

原帖由 redjean 於 6月10日 23:21 發表

禁又係,大家都禁白痴, 拉科現在0:2  

oh shit~~~~

原帖由 屎屎 於 6月10日 23:19 發表

鬥無創意 ... 仲衰過無記 ~~  

不嬲都冇架喇...........淨係識買d韓劇,大陸劇番黎播

原帖由 redjean 於 6月10日 23:23 發表

拉科無攻力   

買左佢串荷蘭,哥連泰斯同墨西哥添

又輸..............真係要戒賭

原帖由 一郎~~~ 於 6月10日 23:41 發表

諗住網上黑仔............現實會有運行嘛

原帖由 一郎~~~ 於 6月10日 23:54 發表

冇ka~~~冇ka...黑就係黑

琴晚+今朝條3串1冇關中:西維爾,加拿大,哥c達黎加

原帖由 一郎~~~ 於 6月10日 23:59 發表

我好在冇買......

又唔黑得晒喎...........中左抽獎
你在 2007-06-10 參加了每日抽獎活動!
結果抽中的幸運兒是您, 獎金有 $30,000!
現在特意來恭喜您, 及多謝您支持【慢車會論壇】!

原帖由 一郎~~~ 於 6月11日 00:09 發表

30000咁小

好過冇喇............你試下一晚搵3萬蚊黎呀笨

原帖由 一郎~~~ 於 6月11日 00:22 發表

我而家咪有.......
我得番幾百玩話事啤....中番

話事啤.........好易贏架咩?

原帖由 redjean 於 6月11日 00:38 發表

拉科2:5

真係季尾波........'估或'多

原帖由 一郎~~~ 於 6月11日 01:05 發表

一般啦

就算贏梗............都慢喇

我打舖機,唔洗一分鐘都3百幾4百蚊落袋喇

Good morning everybody~~~

死老野         - $5,216