返回列表 發帖

茶居4周年聚會兼...., 快d報名啦~~

各位茶居老友, 話咁快又4周年啦~~   

仲記得第一年網聚係2003年7月 17日,當時有17個人,雖然依家有好多人都無再聯絡,但亦有好多好朋友加入左呢個大家庭,所以我地周年聚會會一樣舉行.  

今年既聚會日定於7月28日星期六.  

今年既行程及所有節目由屎屎負責,請大家報名啦.屎屎會通知大家地點同行程.屎屎辦事,我地放心~

唔該晒呀.. 屎屎~~   

岩岩我知油王係7月29日生日,所以順便幫油王攪埋生日先~~ 大家一齊攪下油王...    

我去 ~~  

(時間係暫定咋)

原帖由 屎屎 於 6月10日 13:27 發表
我去 ~~  

(時間係暫定咋)

禁快又一年   

我當然會到喇~~~~

我應該會到..............

咁好ge野梗預埋我啦!!~~  

好期待哦

原帖由 櫻花樹下 於 6月11日 16:58 發表
咁好ge野梗預埋我啦!!~~  

好期待哦  

最乖係你 ... 抵鍚 ~~   

原帖由 屎屎 於 6月11日 17:45 發表

所以我地個個都錫晒小櫻囉~~  

原帖由 333 於 6月11日 18:16 發表

所以我地個個都錫晒小櫻囉~~   

咁我要唔要整番啖先(kidding)

e....e.....點解有人知我生日既????  

咁我報住名先la~~~~

請問...可以預埋我同妹妹ma?

原帖由 淡藍 於 6月11日 21:16 發表
請問...可以預埋我同妹妹ma?

呢次係我地老朋友茶居四週年聚會,主要係比我地班老朋友聚一聚舊o既~~  
真抱歉,今次唔能夠預埋你同妹妹 tim ~~~  

不過,你以後可以多d入去”老朋友茶居”同我地吹下水,咁出年咪可以預埋你地囉 ~~ (如果好彩,又唔洗等出年o既~~大時大節,都可能有 gathering 架!)加油呀 ~~

如果我地聚會呢個 post 搞到大家誤會就真係唔好意思啦 ~~~ SOR 呀 ~~  

茶居阿四 ... 屎屎字~~  

原帖由 屎屎 於 6月11日 23:14 發表

呢次係我地老朋友茶居四週年聚會,主要係比我地班老朋友聚一聚舊o既~~  
真抱歉,今次唔能夠預埋你同妹妹 tim ~~~  

不過,你以後可以多d入去”老朋友茶居”同我地吹下水,咁出年咪可以預埋你地囉 ~~ ( ...

其實我冇所謂架喎.............咪一齊玩囉

原帖由 KHChan 於 6月11日 23:24 發表

其實我冇所謂架喎.............咪一齊玩囉

哈哈~~~你咁一講~~本來想出都變唔想la~~~

原帖由 油王 於 6月11日 23:40 發表

哈哈~~~你咁一講~~本來想出都變唔想la~~~  

係囉............我拒絕人既方法比較另類

好多人唔欣賞架

原帖由 KHChan 於 6月11日 23:42 發表

係囉............我拒絕人既方法比較另類

好多人唔欣賞架

我欣賞~~~~

原帖由 油王 於 6月11日 23:52 發表

我欣賞~~~~  

多謝

原帖由 屎屎 於 6月11日 17:45 發表

多謝...屎屎媽媽!!

我又去~~

原帖由 estkvan 於 6月13日 21:26 發表
我又去~~

好o野.. 咁預你兩人個o架喇..  

你地下午好到啦.. 我地一齊去 hi tea 食蛋糕先, 玩完再去食dinner~