返回列表 發帖
Update 下大家既status先~   

1.   屎屎 (Confirmed)
2.   Mac (Confirmed)
3.   奇哥 (Confirmed)
4.   一郎 (Confirmed)
5.   Skirt (Confirmed)
6.   333 (Confirmed)
7.  Smally Yan (confirmed)
8.   小鴨子 (Confirmed)
9.   十哥 (Confirmed)
10.  小櫻 (Confirmed)
11.  油王 (Confirmed)
12.  2ling (Confirmed)
13.  魔女 (confirmed)
14.  小那 (confirmed)
15. Uncle (confirmed)
16. 丫鬼 (confirmed)
17.  琪琪 (confirmed)
18.  Kim (未confirm)
19.  redjean (未confirm)
20.  小青蛙 (已通知)
21.  包包 (已通知)
22.  恆仔 (已通知)
23.  OIL (已通知)
24.  火冒 (已通知 - 一講西瓜就搵到佢)
25.  琉璃 (已通知)
26.  彭彭 (不能出席)

唔該哂 9 妹幫手 ~~~~  

魔女confirmED please

雖然我由常客變到稀客最後變成隱士.....
不過都祝茶居四週年快樂!!!

(講完一大輪...結果我又係唔出席..haha)

希望茶居有 n 咁多個週年 !   
(吾...文法...唔係好順咁既...)

原帖由 EmilyPang 於 6月14日 17:06 發表
雖然我由常客變到稀客最後變成隱士.....
不過都祝茶居四週年快樂!!!

(講完一大輪...結果我又係唔出席..haha)

希望茶居有 n 咁多個週年 !   
(吾...文法...唔係好 ...

我知你唔會出席,所以無寫你個名,咁加番囉~~
我都祝你永遠快樂~~

原帖由 333 於 6月13日 22:36 發表

7.   小鴨子 (Confirmed)
...

有好多人喎~~~

我努力緊我地個行程架啦 ~~~ 會盡快通知大家 ~~~ (因為最近真係好忙 sorry) ~~~  

原帖由 屎屎 於 6月14日 18:51 發表
我努力緊我地個行程架啦 ~~~ 會盡快通知大家 ~~~ (因為最近真係好忙 sorry) ~~~    

個行程唔洗咁長架~~~7日6夜得架la~~~~~

原帖由 油王 於 6月14日 19:06 發表

個行程唔洗咁長架~~~7日6夜得架la~~~~~  

爽過去畢業禮行呀~~

我會抽空出席~~~~~但係幾點到就真係唔知啦~~~~~

可唔可以受埋我玩@.@
我係新朋友

原帖由 鬼仔 於 6月18日 14:38 發表
可唔可以受埋我玩@.@
我係新朋友

唔受~~~~~~除非你帶埋好大隻個黎啦~~~~~~

原帖由 死老野 於 6月18日 14:45 發表

唔受~~~~~~除非你帶埋好大隻個黎啦~~~~~~  

佢太大隻啦~~~我拉佢唔郁

原帖由 鬼仔 於 6月18日 14:38 發表
可唔可以受埋我玩@.@
我係新朋友

yeah~~ 鬼仔去~~

原帖由 鬼仔 於 6月18日 14:47 發表

佢太大隻啦~~~我拉佢唔郁  

咁係你既事... 你一定要帶佢黎~~   

原帖由 333 於 6月18日 14:49 發表

咁係你既事... 你一定要帶佢黎~~   

咁我叫部剷泥車車佢黎啦

原帖由 鬼仔 於 6月18日 14:58 發表

咁我叫部剷泥車車佢黎啦  

咁不如叫部吊雞比你~~~~~~

原帖由 死老野 於 6月18日 16:14 發表

下.....   

原帖由 333 於 6月13日 22:36 發表

7.  Smally Yan (confirme ...

問下一郎先~~~~~  
想得到,就得到

原帖由 死老野 於 6月18日 16:14 發表

都好wo