返回列表 發帖

祝小櫻今日生日快樂~

唔該茶居一郎幫手design banner  

預祝小櫻生日快樂, 身體健康, 愈來愈靚, 溝死仔呀~~

生日快樂

我又講定先~~~

生日快樂呀小櫻 ~~ 身體健康 ~~ 開開心心 ~~  

靚爆呀要 ~~   

原帖由 屎屎 於 6月13日 22:31 發表
我又講定先~~~

生日快樂呀小櫻 ~~ 身體健康 ~~ 開開心心 ~~  

靚爆呀要 ~~   

我又祝小櫻生日快樂 ~~ 身體健康 ~~ 開開心心~~心想事成~~靚到爆鏡!!!

happy birthday~~~~~~~~越大越靚

祝小櫻生日快樂,,,
靚爆鏡!!!

小櫻生日快樂呀~~~~~~身體健康~~~~~~溝死仔~~~~~

小櫻生日快樂..新婚愉快..白頭到老..永結同心

原帖由 skirt 於 6月14日 11:14 發表

我同9哥一樣
想得到,就得到

原帖由 skirt 於 6月14日 11:14 發表

乜係小櫻新婚咩 ?? 好似係生日咋喎 .. 哈 ~~~

原帖由 屎屎 於 6月14日 11:24 發表

咁妳要問下九哥啦~~~~~~~

原帖由 屎屎 於 6月14日 11:24 發表

預祝丫嘛...

原帖由 skirt 於 6月14日 11:30 發表

預祝丫嘛...

咁咪要預祝埋兒孫滿堂

生日日 = 結婚日   

原帖由 333 於 6月14日 11:57 發表
生日日 = 結婚日   

幾時 .. 記住通知我 ~~  

原帖由 屎屎 於 6月14日 13:21 發表

幾時 .. 記住通知我 ~~   

9月27日

原帖由 333 於 6月14日 13:29 發表

9月27日

我生日就係小櫻結婚日 ... 哈 ...

~~我都預祝小櫻生日快樂~身體健康~溝死老

原帖由 屎屎 於 6月14日 18:52 發表

我生日就係小櫻結婚日 ... 哈 ...

阿媽既生日~~就係個女既結婚紀念日~~~

多謝咁多位茶居老友!!~~~~我都祝願大家開開心心同身體健康
especially thanks 333, 一郎同屎屎媽媽  
個banner好靚靚ar~~~

評分人數

• admin