返回列表 發帖
生日快..........

原帖由 櫻花樹下 於 6月14日 21:30 發表
多謝咁多位茶居老友!!~~~~我都祝願大家開開心心同身體健康
especially thanks 333, 一郎同屎屎媽媽  
個banner好靚靚ar~~~

乖啦....快高長大啦...

整比你唔靚點得

哦哦哦~~~祝小櫻生日進步~~頭頭是道~~開開心心~~人見人愛啦

原帖由 10哥 於 6月15日 18:13 發表
哦哦哦~~~祝小櫻生日進步~~頭頭是道~~開開心心~~人見人愛啦

點解十哥用 "St. Valentine's Day" 既圖  
生日喎, 唔係情人節呀~~   

原帖由 333 於 6月15日 21:47 發表

點解十哥用 "St. Valentine's Day" 既圖  
生日喎, 唔係情人節呀~~   

小櫻個生日搞到亂哂 ~~~  

6月18日啦~~

祝小櫻今日生日快樂, 開開心心, 蜜運成功 (好似已經成功左~~).

又又
口又又

生日快樂呀 ~~~今日唔係預祝啦 ~~~ 係正日呀 ~~
大個女啦 ~~~ 今晚盡慶啦喎 ~~~   

今晚要玩得開心呀~~~唱K就call我啦~~~~~(我唔黎得)

原帖由 死老野 於 6月18日 09:16 發表
今晚要玩得開心呀~~~唱K就call我啦~~~~~(我唔黎得)  

你今日去澳門咩??!!   

原帖由 333 於 6月18日 09:33 發表

你今日去澳門咩??!!   

係~~~~~兩點半到科大開會

遲左仲得唔得呀~~~
小英姐生日快樂@O@

生日快樂∼今晚玩得開心d啦喎∼

Happy Birthday, 小櫻

Wish you a year full of joy and fun!

原帖由 devilsmile 於 6月18日 15:56 發表
Happy Birthday, 小櫻

Wish you a year full of joy and fun!  

小櫻,生日快樂,天天都開心~~~   
想得到,就得到

多謝10哥,333,屎屎,uncle,devilsmile,Oil,redjean,鬼仔同奶油妹!!!

原帖由 櫻花樹下 於 6月20日 13:56 發表
多謝10哥,333,屎屎,uncle,devilsmile,Oil,redjean,鬼仔同奶油妹!!!  

點解冇我份既!!!

原帖由 油王 於 6月20日 14:14 發表

點解冇我份既!!!  

你.. 哈哈~~
當面多謝左你掛.. 你係唔係唔記得左呀~~   

原帖由 333 於 6月20日 14:36 發表

你.. 哈哈~~
當面多謝左你掛.. 你係唔係唔記得左呀~~   

絶對冇d咁既樹~~~~

原帖由 油王 於 6月20日 14:38 發表

絶對冇d咁既樹~~~~

有我地都唔知啦

原帖由 油王 於 6月20日 14:14 發表

點解冇我份既!!!  

好似都冇我份BOR....................