返回列表 發帖

茶居4周年T-shirt 7月頭面世啦~ (已訂)

大家仲記唔記得我地茶居首席設計師阿Mac設計既3周年紀念件T-shirt呀?呢件呀 -   

今年既4周年紀念T-shirt已經有1st layout啦 (唔該阿Mac先),大家睇睇喇.   

因為時間緊迫,希望大家可以盡快回覆,話我知你地要幾多件同埋要咩野 size(只會有S, M, L 同 XL),我地希望係4周年聚會果晚可以俾到大家.

你地依家俾個數量係暫定(因為要大約件數去搵人報價),有價錢之後會再通知你地,reconfirm個數量同 size.

p.s.根據阿Mac講,佢仲會作出一些修改.

Skirt - 1件 - XL

333 - 1件 - S; 1件 - M

屎屎 ..
2件 - S

L.....1件
xl.....3件

XL.....2件
S.....1件

個design 又改左少少, 呢個係 2nd layout, 再俾大家睇下~   

放大d 中間個圖案俾大家睇下先~~   

oh ... cool la la ~~~  

2nd design 型好多喎

XL..........1件
M...........1年

我想問布料會唔會同上次一樣呀 ~~上次個都幾好!

原帖由 estkvan 於 6月17日 15:46 發表
XL..........1件
M...........1年

我想問布料會唔會同上次一樣呀 ~~上次個都幾好!

應該唔會, 上年係搭單做, 今年要搵街外人做, 所以應該會係普通cotton 料.
都要搵左vendor 報左價先知.

阿Mac 通知已經有 final version 啦~~   

個4字用(馬羅)字會點呢!想睇下喎!大

原帖由 10哥 於 6月18日 00:16 發表

話明final仲邊會整

我要兩件s,油王要兩件XL
THX....

原帖由 10哥 於 6月18日 00:16 發表

會係咁  

IV

唔駛designer 既意見喇.. 我都知一定唔好睇~~   

原帖由 333 於 6月18日 00:19 發表

會係咁  

IV

唔駛designer 既意見喇.. 我都知一定唔好睇~~     

係啦 .. 個design 幾好 ~~~ 數字 " 4 "

XL~~~~~~~3件

S~~~~~~~3件

我冇錢喎~~~~~~用煙換得唔得呀~~~~~~

原帖由 死老野 於 6月18日 09:13 發表
XL~~~~~~~2件

S~~~~~~~2件

我冇錢喎~~~~~~用煙換得唔得呀~~~~~~  

um... 煙都得既.. 不過十條煙換一件喎~~  

我同阿屎都訂左啦.. 你仲要訂兩件細碼俾我地, 咁客氣呀~~   

原帖由 333 於 6月18日 09:34 發表

um... 煙都得既.. 不過十條煙換一件喎~~  

我同阿屎都訂左啦.. 你仲要訂兩件細碼俾我地, 咁客氣呀~~   

一包有二十條煙(支)~~~~~~咁一包換二件~~~~~~~~正呀

原帖由 死老野 於 6月18日 10:28 發表

一包有二十條煙(支)~~~~~~咁一包換二件~~~~~~~~正呀  

玩野咩~~
條點同枝呀~~

一條煙有十包煙, 一包煙有20枝煙仔...
咪玩野, 速速俾十條煙黎... (呵呵.. 十條煙我再高價賣出去賺錢.... 我等錢駛呀~~)