返回列表 發帖
連 9 妹你都想呃 ~~~    

原帖由 333 於 6月18日 11:03 發表

玩野咩~~
條點同枝呀~~

一條煙有十包煙, 一包煙有20枝煙仔...
咪玩野, 速速俾十條煙黎... (呵呵.. 十條煙我再高價賣出去賺錢.... 我等錢駛呀~~)   ...

我都好好好好好好等錢駛喎!!!!!!!

拎到報價啦~~ 大概HK$50.- 一件
material: cotton

以下係個size 表, 大家再re-confirm 你地訂既size 同數量啦~

最後confirm 日期2007年6月23日(星期五) 夜晚11點59分.

未訂既就要快手d 啦~~   

我要~~

S---1件
L---1件

XL-1
S - 1

Thank you

問左 SmallYan, 佢要一件 M size...   

原帖由 333 於 6月18日 00:19 發表

會係咁  

IV

唔駛designer 既意見喇.. 我都知一定唔好睇~~     

出年5周年,得個V就會好睇dd

推一推先....

順便提一提大家, 如果數量同size 跟之前你地寫既無變就可以唔駛re-confirm, 如果有變既話, 可以

1) 編輯之前個post
2) 出一個新post re-confirm.

我幫你推 ....

原帖由 333 於 6月19日 18:20 發表
推一推先....

順便提一提大家, 如果數量同size 跟之前你地寫既無變就可以唔駛re-confirm, 如果有變既話, 可以

1) 編輯之前個post
2) 出一個新post re-confirm. ...

我編輯左之前個post

原帖由 333 於 16/6/2007 23:16 發表
大家仲記唔記得我地茶居首席設計師阿Mac設計既3周年紀念件T-shirt呀?呢件呀 -   

今年既4周年紀念T-shirt已經有1st layout啦 (唔 ...

喂喂喂 幾靚喎又 我又想買2件得唔得

50蚊買件好d既T都唔止啦 

P.S. 我買唔買得架 

@@兩件s碼~~

原帖由 於 6月21日 01:00 發表

喂喂喂 幾靚喎又 我又想買2件得唔得

50蚊買件好d既T都唔止啦 

P.S. 我買唔買得架 

無問題, 因為可以叫飛仔拎俾你~

不過, 3周年果件(白色) 無得買啦, 如果你要買就係要買4周年果件 (黑色). 你話我知你要咩 size 啦~

一件大碼 ... (admin)

原帖由 屎屎 於 6月21日 09:30 發表
一件大碼 ... (admin)

要夠兩件啦.. 一件茶居送既~~  

原帖由 333 於 6月21日 09:42 發表

要夠兩件啦.. 一件茶居送既~~   

咁另外果件係咪佢自己比錢 ar ??

原帖由 屎屎 於 6月21日 09:46 發表

咁另外果件係咪佢自己比錢 ar ??  

乜唔係你送咩...   

原帖由 333 於 6月21日 09:47 發表

乜唔係你送咩...   

一件咪夠囉 .. 送咁多件做咩 ar ??? 咁益佢 ??   

好啦...送就送啦 ... 見係 admin 咋 ...

一件m
一件s

我都想要一件喎....

S 碼...

haha..幾時會有得拎架?