返回列表 發帖

茶居4周年聚會報名及資料更新

我地茶居四週年聚會(咁啱又係油王生日...好嘢~~),時間地點已定,想 update 下大家同 confirm 下個出席名單:

日期:7月28日星期六 夜晚
活動:
主菜:食海鮮
甜品+宵夜:唱 k  

收費:暫定每人約 $300 (for 食海鮮)

當然,如果到時埋單後,有 $$ 剩 o既,會分返比大家;唔夠就再夾啦,總之多除少補啦。 仲有想提埋你地,因為海鮮要預早打電話留架,所以係七月二十一日前請大家

confirm 同埋比錢呀;請喺7月21日前比咗錢先吖..唔該 ~~

至於 唱 k 因為未知有幾多人去,到時再夾。

點比錢呢?
一係比 cash 我,一係就過數比我。放心... 我應該唔會走佬架 ... kakaka .. (講笑)

另外,我地會再聯絡你地詳細o既集合地點,食飯地點同時間架 ~~

至於節目…哈 … 睇睇下面先啦!
1)        可愛教主奇哥 表演 變臉 (我今日睇過 .. 好好笑 ..)
2)        油王變魔術
3)        I FXCK U BOYZ …(小學雞) 表演

唔該 9 妹幫手聯絡哂所有茶居人,已經有好多朋友報咗名啦!睇下 !!

1.   屎屎 (Confirmed)
2.   Mac (Confirmed)
3.   奇哥 (confirmed)
4.   一郎 (confirmed)
5.   Skirt (confirmed)
6.   333 (confirmed)
7.   Smally Yan (confirmed)
8.   小鴨子 (confirmed)
9.   十哥 (confirmed)
10.  小櫻 (confirmed)
11.  油王 (confirmed)
12.  2ling (confirmed)
13.  魔女 (confirmed)
14.  小那 (confirmed)
15. Uncle (confirmed)
16. 丫鬼 (confirmed)
17.  琪琪 (Confirmed)
18.  包包 (confirmed)
19.  恆仔 (confirmed)
20.  小青蛙 (confirmed)
21.  Kim (confirmed)
22.  redjean (confirmed)
23.  雅子 (confirmed)
24.  UN少 (confirmed)
25.  火冒 (已通知)
26.  琉璃 (已通知)
27.  OIL (已通知)
28.  彭彭 (不能出席)

Confirm 咗o既朋友,請喺你地個 schedule 度 mark 低呢個聚會呀 ~~

未 confirm 果 d 就再諗諗吖,可以黎就GOOD啦,好難得咁齊人架 ~~ 盡快回覆啦 ~~

暫時講住咁多比大家聽先 .. 會 KEEP 住 UPDATE 大家,有問題都可以問架~~

呢個要取消~~~玩魔術我已經唔掂lu~~~

原帖由 油王 於 6月23日 23:33 發表

練囉 .. 有成個月時間比你喎 ..  

原帖由 屎屎 於 6月23日 23:34 發表

練囉 .. 有成個月時間比你喎 ..   

我都冇野好玩!!!

原帖由 油王 於 6月23日 23:33 發表

都叫你唔好近咁多女色o架喇.. 攪到連魔術師都唔識變魔術~~  

原帖由 屎屎 於 6月23日 23:26 發表

我地茶居四週年聚會(咁啱又係油王生日...好嘢~~),時間地點已定,想 update 下大家同 confirm 下個出席名單:

日期:7月28日星期六 夜晚
活動:
主菜:食海鮮
甜品+宵夜:唱 k  
收費:暫定每人約 $300 (for 食海鮮)
當然,如果到時 ...

thx 屎屎既安排, 辛苦晒~~   
屎屎出馬, 一定掂呀~~   

原帖由 油王 於 6月23日 23:36 發表

我都冇野好玩!!!  

mac 說:
玩魔術~~唔掂~咁叫佢改表演~淋滾油~食炭~心口碎大石囉~~
mac 說:
一係表演~~亞joe~~個d~扮女人~~dacing~~~

佢 MSN 講架,我都好讚成呢個建議 ~~~ 哈 ~~~ 知唔知點個阿 JOE (師奶強人果個謝天華) AR ?

原帖由 屎屎 於 6月23日 23:38 發表

mac 說:
玩魔術~~唔掂~咁叫佢改表演~淋滾油~食炭~心口碎大石囉~~
mac 說:
一係表演~~亞joe~~個d~扮女人~~dacing~~~

佢 MSN 講架,我都好讚成呢個建議 ~~~ 哈 ~~~ 知唔知點個阿 JOE (師奶強人果個謝天) AR ?  ...

oh~~~咁殘忍~~~

mac 說:
同i fuXk u boyz一齊表演~~~三小強~
mac 說:
正呀~~

呢句我講O既.. 你 + 奇哥 + 一郎 .. 茶居三小強   

mac 說:
叫油王呢排唔好攪野著~齋戒沐浴~唔好近女色~~唔好自己攪~因為咁可能會泌左佢D~魔術真氣~~

原帖由 屎屎 於 6月23日 23:40 發表
mac 說:
同i fuXk u boyz一齊表演~~~三小強~
mac 說:
正呀~~

呢句我講O既.. 你 + 奇哥 + 一郎 .. 茶居三小強   

我好難同佢地一齊表演喎~~~  

比死更難受~~~~~

油王 .. 你屎啦 ... 你冇得揀呀 ~~~ 你睇下阿MAC 講咩... 你只能夠二揀一..

mac 說:
咁一係叫油王練返2個魔術~一係同奇哥一郎~同場表演~~2選1 only~~
mac 說:
一係叫油王同佢女友~表演~三小時長吻~~

原帖由 屎屎 於 6月23日 23:41 發表
mac 說:
叫油王呢排唔好攪野著~齋戒沐浴~唔好近女色~~唔好自己攪~因為咁可能會泌左佢D~魔術真氣~~

唔玩魔術,玩空中飛人   
想得到,就得到

mac 說:
仲要係一干一濕一干一濕咁~~~要有變化~~

(呢句.. 係我O既 .. MAC 講 D 嘢就黎出唔到街,要列為兒童不宜 ..)

原帖由 屎屎 於 6月23日 23:46 發表
油王 .. 你屎啦 ... 你冇得揀呀 ~~~ 你睇下阿MAC 講咩... 你只能夠二揀一..

mac 說:
咁一係叫油王練返2個魔術~一係同奇哥一郎~同場表演~~2選1 only~~
mac 說:
一係叫油王同佢女友~表演~三小時長吻~~ ...

我揀~三小時長吻~

mac 說:
佢揀~三小時長吻喎~~~

mac 說:
咁我地送多5分鐘~~比佢同奇哥喇~~

mac 說:
先5分鐘奇哥~~之後~170係佢同女友~~最後再由一郎吻埋最後5分鐘~濕既~

好... 就咁決定 ~~~

原帖由 屎屎 於 6月23日 23:51 發表
mac 說:
佢揀~三小時長吻喎~~~

mac 說:
咁我地送多5分鐘~~比佢同奇哥喇~~

mac 說:
先5分鐘奇哥~~之後~170係佢同女友~~最後再由一郎吻埋最後5分鐘~濕既~

好... 就咁決定 ~~~ ...

kill me~~~~

mac 說:
油王話殺左佢好過喎~~~佢殺佢之前都要比亞奇哥黎個~~~長吻別~~~喇~唔係咁都唔益下奇哥呀~

奇哥 .. 唔關我事架 ~~~ 我係 MESSENAGER 咋  ~~   

20.  小青蛙 (confirmed) 食海鮮

原帖由 KHChan 於 6月24日 00:12 發表

冇呢個字架喎..............

奇哥果然學識廣播~~~~