返回列表 發帖
原帖由 樂怡 於 6月29日 19:00 發表
報下先

你好呀 歡迎你入來吹水下!

原帖由 10哥 於 6月29日 19:43 發表

你好呀 歡迎你入來吹水下!

hi 吓先  
想得到,就得到

hello~~everybody~~~~~~~~~

原帖由 屎屎 於 6月29日 18:04 發表

你ar? 你係丫鬼,你住元郎,個西位比左十哥喎...你要西北啦 ~~~
你就叫做西北元老鬼..   

亞鬼係~~side cut~元老~~齋fXXk元老~~~~die cut元老~~~~~齋咳元老~~~dial up~~~
~正喎~~唔好意思~~讀唔正個音~~~tim~~~~~~

大家好.. 好耐唔見.. 好掛住你地呀~~   

原帖由 333 於 6月29日 21:19 發表
大家好.. 好耐唔見.. 好掛住你地呀~~   

9妹~

原帖由 mac 於 6月29日 21:20 發表

9妹~

大佬mac~~   

mac哥~~
好耐冇見呀!!

原帖由 火冒三丈 於 6月29日 21:33 發表
mac哥~~
好耐冇見呀!!  

火冒long time no see喎!~~周年gathering到唔到先~~~~

度緊!公司依排勁忙!晚晚都耍OT呀~~

原帖由 火冒三丈 於 6月29日 21:42 發表

咁到個日咪岩岩好唔使O~囉~~~~掂~~出得黎~~~

原帖由 火冒三丈 於 6月29日 21:42 發表

好想你出呀.. 我想見囡囡~~   

晚上好

原帖由 10哥 於 6月29日 22:36 發表
晚上好

10~~~~~~~~~

原帖由 mac 於 6月29日 22:57 發表

10~~~~~~~~~

做乜手羅等我

日期: 2007-06-30     獎金: $10,000
會員名稱     中獎次數          中獎總額                  最高中獎金額  
estkvan           0 次              $0                        $0   
10哥               0 次              $0                        $0

證明呢兩個都好希望中獎架

早晨~~~~

原帖由 10哥 於 6月30日 00:47 發表
日期: 2007-06-30     獎金: $10,000
會員名稱     中獎次數          中獎總額                  最高中獎金額  
estkvan           0 次              $0                        $0   
10哥               0 次  ...

係3個
estkvan  0 次  $0   $0   
10哥  0 次  $0   $0   
鬼仔  0 次  $0   $0   

早晨...放假真好....

兩位早晨~~~