返回列表 發帖

茶居4周年聚會 .. .. 要比錢啦~~~

好啦~~~ 銀行戶口號碼已經pm咗比大家,唔該大家睇睇同埋過數吖,過咗數之後請保留返張 receipt,如果有咩事,你地都有返 d 渣拿吖嘛 ~~~ 20 號前過數呀~~ 記住…
仲有過數後係呢度回個post話我知你地幾時過咗數,過咗幾多錢,如果幫埋其他人過,咁又係幫邊個呢?等我好計數吖嘛…

仲未報名O既朋友 (尤其火冒呀).. 快D再諗諗啦~~~

每人: $300 (for 食飯)

1.   屎屎 (Confirmed)
2.   Mac (Confirmed)
3.   奇哥 (confirmed)
4.   一郎 (confirmed)
5.   Skirt (confirmed)
6.   333 (confirmed)
7.   小鴨子 (confirmed)
8.   十哥 (confirmed)
9 .  小櫻 (confirmed)
10.  油王 (confirmed)
11.  2ling (confirmed)
12.  魔女 (confirmed)
13.  小那 (confirmed)
14. Uncle (confirmed)
15. 丫鬼 (confirmed)
16.  琪琪 (Confirmed)
17.  包包 (confirmed)
18.  恆仔 (confirmed)
19.  小青蛙 (confirmed)
20.  Kim (confirmed)
21.  redjean (confirmed)
22.  雅子 (confirmed)
23.  UN少 (confirmed)
24.  火冒 (已通知)
25.  琉璃 (已通知)
26.  OIL (已通知)
27.  Small Yan (不能出席)
28.  彭彭 (不能出席)

另外我地有個宵夜節目係卡拉ok,大家不如都報個名先,等我地可以早d book 房唱k吖嘛… 呢個收費問題係到時先比o既… 報名前就得架啦 ..

我同kim都會唱k呀 ~~~thx 屎屎~~~

原帖由 estkvan 於 7月9日 00:30 發表
我同kim都會唱k呀 ~~~thx 屎屎~~~

我同2ling都會唱k架~~~去唱k~~一人要幾多阿???

原帖由 油王 於 7月9日 00:31 發表

我同2ling都會唱k架~~~去唱k~~一人要幾多阿???  

咁小櫻呢??

係o波.. 阿屎你無講依家要入幾錢俾你o波.. 我入10蚊得唔得呀?? (kidding)

係唔係跟番你之前個post 講果個數呀???   

原帖由 KHChan 於 7月9日 03:25 發表

咁小櫻呢??

係囉 .. 咁小櫻 呢? 油王代表埋小櫻呀 ? 都係計兩個人架喎 ...

唱 k 另計

原帖由 屎屎 於 7月9日 06:58 發表

唱 k 另計  

咁到時先比得唔得?

原帖由 KHChan 於 7月13日 03:40 發表

咁到時先比得唔得?

唔得, 阿屎要計數, 所以一定要俾左先~  

原帖由 KHChan 於 7月13日 03:40 發表

咁到時先比得唔得?

梗係唔銀得啦~~~
有錢就有面~~~冇錢就俾人唱兩句law
唔好玩些數.走數.同算銀數唔俾....
由其係次次出黎先話冇提款..下次俾就拖足一年果d
自己醒水唔駛人提...

原帖由 一郎~~~ 於 7月13日 09:55 發表

梗係唔銀得啦~~~
有錢就有面~~~冇錢就俾人唱兩句law
唔好玩數同走數....
由其係次次出黎先話冇提款..下次俾拖足一年果d
自己醒水唔駛人提

i will pay these two days.....

原帖由 devilsmile 於 7月13日 09:58 發表

i will pay these two days.....

唔駛驚woo.....準時俾錢絕對唔會有事
包你果一年安全

原帖由 一郎~~~ 於 7月13日 10:03 發表

唔駛驚woo.....準時俾錢絕對唔會有事
包你果一年安全

會唔會送番盆桔比我架?

原帖由 devilsmile 於 7月13日 10:27 發表

會唔會送番盆桔比我架?  

我諗唔會有一盆咁多囉...............

頂盡3粒,或者1粒

原帖由 KHChan 於 7月13日 10:55 發表

頂盡3粒,或者1粒

好過無

原帖由 devilsmile 於 7月13日 10:27 發表

會唔會送番盆桔比我架?  

唔會不過有一包安全套過你用~~~

原帖由 KHChan 於 7月13日 10:55 發表

頂盡3粒,或者1粒

冇呀~~一粒都冇~~

邊個有桔送~~~~~~

原帖由 一郎~~~ 於 7月13日 11:18 發表

唔會不過有一包安全套過你用~~~

你千祈一定要記得比我呀

原帖由 devilsmile 於 7月13日 11:27 發表

你千祈一定要記得比我呀  

咁你記得即場表現.......吞套~~~