返回列表 發帖

茶居4周年T-shirt 實物

有實物睇喎 ...

個 4 字 ... 好正 .. 唔知以為自己眼花 ~~~

正呀~~~有實物睇喇~~喂~~~~~  
應該著住行街~~~行你後面個個會以為自己眼花~~~

真係好靚

wooooooooooooooooo

coooooooooooooooool

掂阿~~~好想快d攞tim~~~~大佬mac d design越黎越勁la~~~~

原帖由 獵狗 於 7月10日 00:11 發表
真係好靚

獵狗 你係咪後悔冇訂到呢件衫先 ~~~ ?  

原帖由 油王 於 7月10日 00:11 發表

掂阿~~~好想快d攞tim~~~~大佬mac d design越黎越勁la~~~~  

聽日過黎拎左先囉~~

多謝~~讚賞~~~

原帖由 屎屎 於 7月10日 00:12 發表

獵狗 你係咪後悔冇訂到呢件衫先 ~~~ ?  

唔係呀  我以為你地先可以訂

原帖由 獵狗 於 7月10日 00:15 發表

唔係呀  我以為你地先可以訂

唉 .... 唔係架 ... 你出聲問吖嘛 .. . 緯都要咗兩件 ... 緯都唔係茶居人...  
唔怕 .. 遲 d 阿 designer考慮整件 special edition ,你再諗諗囉 .. .

原帖由 admin 於 7月10日 00:14 發表

應該做多d...所有同胞一人一件...就好了~~!

睇黎你要搵佢幫下手

原帖由 admin 於 7月10日 00:14 發表

應該做多d...所有同胞一人一件...就好了~~!

咁要係呢度~~~收集下D善長人翁~~~D錢先得喎~~~~~

原帖由 屎屎 於 7月10日 00:20 發表

唉 .... 唔係架 ... 你出聲問吖嘛 .. . 緯都要咗兩件 ... 緯都唔係茶居人...  
唔怕 .. 遲 d 阿 designer考慮整件 special edition ,你再諗諗囉 .. .  ...

一係同我地bid囉~~~~~
60蚊第一口價~~毎一個10蚊~~hehehe~~

原帖由 admin 於 7月10日 00:20 發表
舊屎又玩到唔捨得訓咁wor~~呵!

放工返到屋企食完飯訓咗陣啦 .. 而家訓唔返啦 ~~~ 不如你同我玩開口中吖 ..  

唔怕 .. 遲 d 阿 designer考慮整件 special edition ,你再諗諗囉 .. .  ...

好呀....因為唔知來龍去脈..所以冇回應..special edition 我諗一定仲正(比d壓力佢先)

但special edition唔係要首先買左呢件2件或以上~~先可以換購到咩~~~~~

原帖由 獵狗 於 7月10日 00:22 發表

好呀....因為唔知來龍去脈..所以冇回應..special edition 我諗一定仲正(比d壓力佢先)

哈哈~~咁~~~咁大壓力呀~~~可能攪到出唔到個喎~~~~

真心一句..真係好設計..好型..好靚

原帖由 admin 於 7月10日 00:24 發表
唔好比人知,阿緯果兩件係我手,原裝未拆袋.....$55 底,每口$5 ...

嘩~~~咁抵呀~~~~~咁如果冇人爭~~$55都買到囉喎~~~咁唔該~~~我要2件呀~~

原帖由 獵狗 於 7月10日 00:25 發表
真心一句..真係好設計..好型..好靚

多謝~~~~~~~~~

原帖由 mac 於 7月10日 00:23 發表

但special edition唔係要首先買左呢件2件或以上~~先可以換購到咩~~~~~

2 件以上 .. 咁要再比多 d 壓力你先 ~~~