返回列表 發帖

驚你係被殺果個=.= .

原帖由 katie10392003 於 7月10日 14:17 發表
驚你係被殺果個=.= .

兜巴打你

原帖由 周圍飛 於 7月10日 14:12 發表
半場主客和 半場主客和
星期二 1
印尼(主) 對 巴林(客)
主@4.40 $ 50.00  殺馬會

不如今晚馬來炒貴鵰啦

星期二 2 馬來西亞 對 中國 主 7.60

原帖由 skirt 於 7月10日 14:21 發表

不如今晚馬來炒貴鵰啦

星期二 2 馬來西亞 對 中國 主 7.60

以前我細細個果陣...我阿媽話..鄉下有人踢波省爆左人個肚,個人仲死鬼左...
所以我成日都覺得中國幾勁架播...
大陸D人...好恐怖架麻...

原帖由 周圍飛 於 7月10日 14:35 發表

以前我細細個果陣...我阿媽話..鄉下有人踢波省爆左人個肚,個人仲死鬼左...

省爆人個肚要唔要紅牌出場先..

中國隊有個紅牌王 李瑋峰  我估今晚中國隊會十人應戰..

原帖由 周圍飛 於 7月10日 14:35 發表

再講

馬來炒貴鵰 7.60 點都好味過印尼炒飯 4.40喇

原帖由 skirt 於 7月10日 14:42 發表

省爆人個肚要唔要紅牌出場先..

中國隊有個紅牌王 李瑋峰  我估今晚中國隊會十人應戰..

講真...如果有首名紅牌...賭,仲過癮過首名入球喇~~!!

印尼炒飯上呀,粒粒皆辛苦架~

入波,好野~再入佢~!

原帖由 周圍飛 於 7月10日 18:35 發表
入波,好野~再入佢~!

咦 好似有d計

原帖由 獵狗 於 7月10日 18:48 發表

咦 好似有d計

比人追和,假開心=.=

咪鬼全主,'趴街'印尼佬

原帖由 周圍飛 於 7月10日 18:53 發表

比人追和,假開心=.=

你買和主

原帖由 獵狗 於 7月10日 19:10 發表

你買和主

買半主@@輸了

下半埸希望印尼比巴林入3+粒...哼!

原帖由 周圍飛 於 7月10日 19:18 發表

買半主@@輸了

下半埸希望印尼比巴林入3+粒...哼!

你又輸=.=仲買波

印尼炒飯就快完成喇喎.........
希望一陣馬來炒貴刁都食得出喇

妖...仆佢個街...買揀左個半主來買><比人追和之後...補左1:4,2:4,1:5,2:5,客其他><慘

買左中國win 0:4,1:4 20條,p佢個k...貪心d咪好囉...0:5,1:5...>_<
好在小注膽,大注(-1)

原帖由 周圍飛 於 7月11日 01:40 發表
買左中國win 0:4,1:4 20條,p佢個k...貪心d咪好囉...0:5,1:5...>_<
好在小注膽,大注(-1)

有幾大注架...

中國果場我買細波..點知開到老連咁大..