返回列表 發帖

預祝estkvan生日快樂

雖然未到.. 預早祝住先, 唔係到時一下唔記得, side 左一郎d 心機~~

祝 2ling

唔止生日快樂, 係要日日都快快樂樂~
愈黎愈靚
溝死d 仔
快d搵到工
錢愈搵愈多
男友聽聽話話
仲之只要你想,就乜都得~~

好開心呀 ~~~多謝9妹&一郎~~~我都祝你地身體健康心想事成!!!!color]

2 ling ... 預祝你就快又大一歲啦 ...
一年靚過一年,搵份好工
仔仔鍚哂你,聽哂你話
日日都咁開心... 要咩有咩 ...

身體健康呀 ~~~  

原帖由 estkvan 於 7月10日 23:44 發表
好開心呀 ~~~多謝9妹&一郎~~~我都祝你地身體健康心想事成!!!!color]  

d野佢地祝哂咁制@@
我唯有祝生日快樂算啦
唔駛多謝~~~你鍾意就得啦
不過搞你張banner有d困難
唔知你鍾意咩...有d難諗

原帖由 一郎~~~ 於 7月10日 23:54 發表

d野佢地祝哂咁制@@
我唯有祝生日快樂算啦
唔駛多謝~~~你鍾意就得啦
不過搞你張banner有d困難
唔知你鍾意咩...有d難諗

Happy Birthday~~~~~~~~~~   
想得到,就得到

祝estkvan 生日快樂,人見人愛,情場得意,職場順意呀!

2拎姐生日快樂~~~快想事成~~~咩都順順利利~~~行運一條龍呀  

比佢地全部講晒tim~~~~~~我唯有祝妳身體健康同埋錢長搵長有啦~~~~~~~

捉二拎

原帖由 skirt 於 7月11日 09:25 發表
捉二拎

9哥你想捉2拎去邊呀  

祝 2ling身體健康,一年靚過一年

我遲左少少...
易拎...祝你心想事成...越黎越靚呀.....  

係度預祝2ling:
日日都幸福快樂!
前程錦繡!  
事業同情場都得意!!~~  
越黎越靚~~~身體健康!!  

祝2ling:
生日快樂!
越黎越靚!
越黎越正!

早日搵到份好工!!!!  

多謝你地呀 ~~~

一郎                                           9妹
     屎屎                                    10哥
         9哥                               大郎
           奇哥                        Uncle
              琪琪                 鬼仔
                     小櫻 &油王

~~~~  我一定會努力  ~~~~

Wish Elaine all the wishes come true

Happy birthday

原帖由 estkvan 於 7月12日 01:03 發表
多謝你地呀 ~~~

一郎                                           9妹
     屎屎                                    10哥
         9哥                               大郎
           奇哥                  ...

yeah~~~左面排第一......

原帖由 魔女 於 7月15日 22:42 發表
Wish Elaine all the wishes come true

Happy birthday  

thx Devil......I wish you all the best ~~~~~

快馬加鞭 , 搵個有錢人 ,