返回列表 發帖

俾個靚女你地睇下....haha

正唔正?
我之前貼過o個4張同呢張邊個掂d?

傻係我ge標誌!!!
?┼ 為何我什麼也想不到ˇ°+﹒*
    。.° 只想到你是我的全部 ♁☆?─|

你終於都肯貼你自己o既相了~~

原帖由 周圍飛 於 6月27日 02:07 AM 發表
你終於都肯貼你自己o既相了~~

你認為呢個係我咩?...
如果係我死左去好過....
..............
你好想我貼我自己相咩?
傻係我ge標誌!!!

正呀 我鐘意既STYLE!! :smile_47::smile_47::smile_47:

原帖由 於 6月27日 02:18 AM 發表
正呀 我鐘意既STYLE!! :smile_47::smile_47::smile_47:

呵呵
之前人地真係貼d正常ge女仔你話唔係你中意ge style
原來你中意d咁ge style ge...
o_o
傻係我ge標誌!!!

原帖由 yuyi 於 27/6/2006 02:23 發表

呵呵
之前人地真係貼d正常ge女仔你話唔係你中意ge style
原來你中意d咁ge style ge...
o_o

無錯 驚唔驚 哈哈 :ough::ough::ough::ough::ough:

原帖由 於 6月27日 02:26 AM 發表

無錯 驚唔驚 哈哈 :ough::ough::ough::ough::ough:

咁就真係難喇...
我唔驚...都唔關我事...
傻係我ge標誌!!!

原帖由 yuyi 於 27/6/2006 02:29 發表

咁就真係難喇...
我唔驚...都唔關我事...

你唔驚我自己都驚 你估佢有幾重

我話有400bl

原帖由 於 6月27日 02:30 AM 發表

你唔驚我自己都驚 你估佢有幾重