返回列表 發帖
原帖由 魔女 於 7月20日 16:19 發表
................ back.........

做咩dup哂頭@@..............

原帖由 小早川瀨那 於 7月20日 13:32 發表

一郎我星期日戈日去動漫節呀~~
e玲係米一齊去呀~~

咁你去得開心d...........

原帖由 魔女 於 7月20日 16:31 發表

出左成日街做野,好很好很倦  

我都係剛收工..........

原帖由 魔女 於 7月20日 16:51 發表

我仲未收工  

oh~~~~咁冇計

原帖由 周圍飛 於 7月21日 01:04 發表
2007-07-20  小鴨仔 $260,000  2007-07-19  小鴨仔 $50,000  2007-07-18  魔女 $30,000  2007-07-17  小鴨仔 $40,000   

鴨鴨唔止3次

原帖由 魔女 於 7月21日 09:50 發表

尋晚應該到我架喎,
點解會比左鴨鴨
鴨鴨同Admin究竟有乜關系  

你性感過頭嚇到Admin禁錯左鴨鴨個名咪俾佢中左~~~
本來係我中..................

原帖由 魔女 於 7月21日 10:47 發表

出事果晚都係寫鴨鴨中架,
可能Admin緊張要做比鴨鴨中,
整到系統出錯  

果晚我中得1次@@

原帖由 琪琪 於 7月21日 10:50 發表

你咪好囉...中一次...
我聽到阿鬼講中左幾次...我以為我都有...
點知一開.....
無野...
激死我....

唔好意思

原帖由 魔女 於 7月21日 10:53 發表

咁我地要檢討下喇  

會員名稱  中獎次數  中獎總額  最高中獎金額  
小鴨仔  9 次  $710,000   $260,000   
∮keen♀  12 次  $630,000   $180,000   
333  10 次  $590,000   $150,000   
敷哭魚  14 次  $570,000   $60,000   
火冒三丈  6 次  $390,000   $80,000   
魔女  8 次  $380,000   $60,000   
june666  6 次  $360,000   $60,000   
10哥  4 次  $330,000   $150,000   
獵狗  5 次  $320,000   $130,000   
emily  3 次  $240,000   $160,000   
周圍飛  5 次  $220,000   $60,000   
龍珠  2 次  $120,000   $60,000   
KHChan  4 次  $120,000   $60,000   
一郎~~~  2 次  $120,000   $60,000   
櫻花樹下  1 次  $40,000   $40,000   
就是幽默  1 次  $20,000   $20,000   
油王  1 次  $10,000   $10,000   
M麻  0 次  $0   $0   
我覺得你唔駛檢討

原帖由 魔女 於 7月21日 11:12 發表

我未中過多過十萬  

但你; 左8次@@

原帖由 鬼仔 於 7月21日 11:28 發表

你為左錢而放棄我......   

我覺得琪琪好偉大..........

原帖由 10哥 於 7月21日 11:38 發表
各位早晨   

10哥~~~~~

原帖由 魔女 於 7月21日 11:47 發表

琪琪乖  

佢咁都乖.........

原帖由 琪琪 於 7月21日 11:53 發表

你無聽過咩...
佢(男仔)既$$$即係我(女仔)既$$$
我既$$$都係我既$$$

冇聽過~~~~~~~~~~

原帖由 mac 於 7月23日 22:43 發表

嘩~~~跟住~~無線去細恩~屋企~~影佢個D傑斯~~珍藏品~~
再帶埋亞細恩去英國専訪~~傑斯~~同傑斯黎個highTEA~~~~~  

之後10個月後多左個傑仔........
不過唔係傑斯生......係夏格維斯

原帖由 skirt 於 7月23日 22:58 發表

咁係多個斯仔..唔係傑仔
是但~~~最緊要有柄

油王9哥mac...............................

原帖由 estkvan 於 7月23日 23:28 發表

各位好呀 ~~~  

易拎

原帖由 estkvan 於 7月23日 23:31 發表

一郎 你好呀 ~~~

你地幾時過香港?

係啦~~~成日冇我份