返回列表 發帖

提提大家: 茶居4周年聚會 .. .. 要比錢啦~~~

大家都好合作,我已經收到好多 $$ 啦,大家請望望下面個表,對對你地d資料呀 ~~~ 我會繼續 update 大家,下個星期會比埋食飯個地址你地;

再問... 有幾多人會同我地一齊去食飯果度呢?會唔會有人自己去?話埋比我知,睇下可以點安排大家一齊入去 ~~~ 集合地點將會係旺角 ~~~ 謝 ~~~   

Dinner

唱 k
     Paid? 
1屎屎ConfirmedHK$300.00CashOKConfirmed
2MacConfirmedHK$300.00CashOKConfirmed
3奇哥ConfirmedHK$300.00CashOKConfirmed
4一郎ConfirmedHK$300.00過數OKConfirmed
5SkirtConfirmedHK$300.00CashOKConfirmed
6333ConfirmedHK$300.00CashOKConfirmed
7小鴨子Confirmed  己通知
8十哥ConfirmedHK$300.00CashOK己通知
9小櫻Confirmed 特別處理 Confirmed
10油王Confirmed 特別處理 Confirmed
112lingConfirmed 特別處理 Confirmed
12魔女ConfirmedHK$300.00過數OK己通知
13小那Confirmed 特別處理 己通知
14UncleConfirmedHK$300.00過數OK己通知
15丫鬼ConfirmedHK$300.00過數OK己通知
16琪琪ConfirmedHK$300.00過數OK己通知
17包包Confirmed  己通知
18恆仔Confirmed  己通知
19小青蛙Confirmed  己通知
20KimConfirmed 特別處理 Confirmed
21redjeanConfirmedHK$300.00過數OK己通知
22雅子ConfirmedHK$300.00過數OK己通知
23UN少己通知   己通知
24琉璃己通知   己通知
25OIL己通知   己通知
26Small Yan不能出席 -  己通知
27火冒不能出席 -  不能出席

屎屎:我同KIM會同你地一齊去食飯果度~~~THX  

大喇煲 28號我來唔到呀~~~公司有大人過來開會 要撐場面!!唉

原帖由 10哥 於 7月20日 02:03 發表
大喇煲 28號我來唔到呀~~~公司有大人過來開會 要撐場面!!唉

唔驚~~~~~你比咗錢呀嘛~~~~~定喎~~~~~

原帖由 mac 於 7月20日 02:04 發表

多謝10哥   

到時有得分

原帖由 10哥 於 7月20日 02:03 發表

不依!!!!

多謝10哥~~~~~
張野好似人地冇交幾個月大廈管理費咁

原帖由 一郎~~~ 於 7月21日 11:47 發表
多謝10哥~~~~~
張野好似人地冇交幾個月大廈管理費咁

係咪好似咁...

茶居大廈管理費

13 樓 AHK$300.00已收
23 樓 BHK$300.00已收
33 樓 CHK$300.00欠交
43 樓 D空置 單位
53 樓 EHK$300.00欠交
63 樓 FHK$300.00已收

原帖由 屎屎 於 7月21日 22:25 發表

係咪好似咁...

茶居大廈管理費   13 樓 AHK$300.00已收23 樓 BHK$300.00已收33 樓 CHK$300.00欠交43 樓 D空置 單位53 樓 EHK$300.00欠交63 樓 FHK$300.00已收

欠交兩個字仲要大隻d

原帖由 KHChan 於 7月21日 22:39 發表

欠交兩個字仲要大隻d

而家改咗會唔會好 D AR ~~~   

幫我加一加呀...唱 k...confirmed @@

原帖由 周圍飛 於 7月21日 22:50 發表
幫我加一加呀...唱 k...confirmed @@

GOOD ~~~~  

原帖由 屎屎 於 7月21日 22:25 發表

係咪好似咁...

茶居大廈管理費   13 樓 AHK$300.00已收23 樓 BHK$300.00已收33 樓 CHK$300.00欠交43 樓 D空置 單位53 樓 EHK$300.00欠交63 樓 FHK$300.00已收

通常會講差幾耐

原帖由 一郎~~~ 於 7月21日 23:47 發表

通常會講差幾耐

吓.. 係架咩 .. 我屋企樓下冇呢 D 嘢架喎...
記得有次係個 FRIEND 屋企樓下見過 ... 憑印象整返個表出黎咋 ... 將就下啦~~~   

原帖由 屎屎 於 7月22日 00:29 發表

吓.. 係架咩 .. 我屋企樓下冇呢 D 嘢架喎...
記得有次係個 FRIEND 屋企樓下見過 ... 憑印象整返個表出黎咋 ... 將就下啦~~~   

我屋企樓下有

原帖由 一郎~~~ 於 7月22日 01:12 發表

我屋企樓下有

貼出黎睇下... 睇下你屋企有冇 欠交 管理費 ~~

我屋企自動轉帳......

原帖由 mac 於 7月20日 02:04 發表

睇來都要出下(口術)

唱隻歌先~ ~~~下次下次

究竟聽日有乜安排