返回列表 發帖
Will it look better with Silver instead of Gold r? haha...

原帖由 EmilyPang 於 7月16日 18:26 發表
Will it look better with Silver instead of Gold r? haha...

我諗果個設計會覺得銀色差d喎...............

原帖由 KHChan 於 7月18日 23:06 發表

我諗果個設計會覺得銀色差d喎...............

我都覺得今次金係好過銀~~

原帖由 mac 於 7月18日 23:15 發表

我都覺得今次金係好過銀~~

又睇一下金同銀嘅分別

GOLD

SLIVER

金色 ~~~ 金色 ~~~ 金色 ~~~ 金色 ~~~   

原帖由 屎屎 於 7月19日 00:02 發表
金色 ~~~ 金色 ~~~ 金色 ~~~ 金色 ~~~   

屎屎~~~開post睇下有冇人定喇~~~~我唔夠牙力~~~~冇人覆會要喎~~~

原帖由 mac 於 7月19日 00:04 發表

屎屎~~~開post睇下有冇人定喇~~~~我唔夠牙力~~~~冇人覆會要喎~~~

咁 d  size 係咪同之前一樣先 ~~~

我就睇大圍~~~~~~~~有人訂我訂

原帖由 一郎~~~ 於 7月19日 00:06 發表
我就睇大圍~~~~~~~~有人訂我訂

我應該要起碼 四件 .. 薛凱琪睇咗啦 ... 佢話又要喎 ... 上次件白色佢仲話要得一件咁少...   

原帖由 屎屎 於 7月19日 00:07 發表

我應該要起碼 四件 .. 薛凱琪睇咗啦 ... 佢話又要喎 ... 上次件白色佢仲話要得一件咁少...   

哈哈~~咁叫佢上ebay睇下有冇人放喇~~~hahahah

原帖由 屎屎 於 7月19日 00:05 發表

咁 d  size 係咪同之前一樣先 ~~~   

係呀~~~都係搵個間整架喇~~~~

終於有啦~~~

我又係睇大郎買唔買~~~佢買我就一定要4件

原帖由 一郎~~~ 於 7月19日 00:14 發表

我又係睇大郎買唔買~~~佢買我就一定要4件

咁係咁2講~~我地三個加埋都~~~~11,12件喇~~~~
咁9妹一定大量入貨喇~~~
同今個summer最後一件design~~~再出可能係下年~~~唔出咁多架喇~~~~要定好定喇~~~~

原帖由 mac 於 7月19日 00:18 發表

咁係咁2講~~我地三個加埋都~~~~11,12件喇~~~~
咁9妹一定大量入貨喇~~~
同今個summer最後一件design~~~再出可能係下年~~~唔出咁多架喇~~~~要定好定喇~~~~

我聽日睇下大郎制唔制先~~~
咁....佢唔制我最少要2件ka啦....

原帖由 一郎~~~ 於 7月19日 00:22 發表

我聽日睇下大郎制唔制先~~~
咁....佢唔制我最少要2件ka啦....

好~~confirm左~~~~去呢度寫低喇~~
http://www.hkiib.com/redirect.php?tid=2254&goto=lastpost#lastpost

原帖由 mac 於 7月19日 00:08 發表

哈哈~~咁叫佢上ebay睇下有冇人放喇~~~hahahah

唔駛去ebay~~~~~~我有一件全新的

妳出個價啦~~~我有