返回列表 發帖

SPECIAL EDITION TEE (final version)

出件Special edition睇下反應點先..........
黑衫,金色logo~~~

唔錯呀...問問..洗衫個 陣金色部分會唔會甩色

原帖由 獵狗 於 7月15日 01:26 發表
唔錯呀...問問..洗衫個 陣金色部分會唔會甩色

正常係唔會既~~~但同一般印花t-shirt一樣喇~~~一定要反轉佢嚟洗~~pattern係裡面~
如果唔係同D牛仔衭洗~磨得多會退色~係退色但唔會甩囉~其實同普通tee都一樣~~

原帖由 mac 於 7月15日 01:06 發表
出件Special edition睇下反應點先..........
黑衫,金色logo~~~

好型仔呀 ~~~~有冇得訂呀 ???我要3件呀吾該~~~~

無左金色既迷幻 4 字

正喎 想問?可以用(小V嶺)的t-shirt嗎?

SUMMER COLLECTION~~~~~~~~~

你係唔係對塗鴉好有興趣架???
咁鬼靚既

原帖由 獵狗 於 7月15日 17:28 發表
咁鬼靚既

大佬mac話晒都係法國名設計師~~~塗鴉對佢黎講只係碎料~~~

原帖由 獵狗 於 7月15日 17:28 發表
咁鬼靚既

係喎~~咁都比你睇得出~~~~~塗鴉正呀~~~~有自己"屎帶澳"呀嘛~~~
咁如果出~~呢件tee~~你會唔會整返件著下先~~~~~~~~~~

原帖由 油王 於 7月16日 01:14 發表

大佬mac話晒都係法國名設計師~~~塗鴉對佢黎講只係碎料~~~  

A.........A.........錯哂喇~~都話唔係~法國名設計師~~囉~~~~係~"發覺"名設計師

原帖由 mac 於 7月16日 01:27 發表

A.........A.........錯哂喇~~都話唔係~法國名設計師~~囉~~~~係~"發覺"名設計師

髮腳名設計師?髮角名設計師?法雀名設計師?八角名設計師?

靚過件名牌(租返呀媽黎)喎~~~~~~~~~~我要六件

會唔會出背心款

原帖由 devilsmile 於 7月16日 11:58 發表
會唔會出背心款  

Tube top~~~~~~~~~~

原帖由 死老野 於 7月16日 13:57 發表

Tube top~~~~~~~~~~  

好似背心會靚d

原帖由 魔女 於 7月16日 15:02 發表

好似背心會靚d  

女就係~~~~~~我係仔ma~~~~~~

原帖由 死老野 於 7月16日 15:13 發表

女就係~~~~~~我係仔ma~~~~~~  

tube top for you then..........

原帖由 魔女 於 7月16日 15:15 發表

tube top for you then..........  

熱ma~~~~~~~~~

原帖由 mac 於 7月16日 01:26 發表

係喎~~咁都比你睇得出~~~~~塗鴉正呀~~~~有自己"屎帶澳"呀嘛~~~
咁如果出~~呢件tee~~你會唔會整返件著下先~~~~~~~~~~

想呀 十卜你