返回列表 發帖

上面個D link制好似有問題喎~

上面個D link制好似有問題喎~~~我全部都用唔到既~~
字體~~~大小.....etc~~~ALL BUTTON

如果宜家我要連圖~~要自己打[img]先得喎~~

原帖由 admin 於 7月28日 01:12 發表
我又無依個問題@@...

我都係你轉咗先出現~~~左邊d公仔~我宜家都用唔到~~~~@@

原帖由 admin 於 7月28日 01:50 發表
你用係pc ..ie?
新壇...同舊壇....個界面睇落未必知有咩分別...不過個格式都幾大出入...

點解又變番 Discuz 5.5既..........

我用firefox.....我唯一問題就係用唔到  [完成後可按 Ctrl+Enter 發佈]

要Click

仲有...........玩話事啤時

睇唔到自己底牌

原帖由 admin 於 7月28日 02:14 發表
其實個壇用得好地地,唔upgrade都得,不過見到新版...
睇縮圖果一野...好型...忍唔住@@

咁又確係幾型既..............不過要set咁多野

又要試都幾煩

原帖由 KHChan 於 7月28日 01:57 發表
仲有...........玩話事啤時

睇唔到自己底牌

你用特異功能咪睇到底牌囉

原帖由 skirt 於 7月28日 10:21 發表

你用特異功能咪睇到底牌囉

我成日講粗口..........一早就冇曬功力喇

原帖由 mac 於 7月28日 01:07 發表
上面個D link制好似有問題喎~~~我全部都用唔到既~~
字體~~~大小.....etc~~~ALL BUTTON

如果宜家我要連圖~~要自己打先得喎~~

依條link http://www.hkiib.com/dz6/ 入面 , d button ok嗎?