返回列表 發帖

搵死人咩~~~~~~仲以為呢度冇鬼故tim

鬼故原來係寫作天地入面~~~~~
出面首頁又冇寫喎~~~~~如果唔係你出個testing~~真係唔知呢度有鬼故~~~

原帖由 mac 於 8月1日 00:28 發表
鬼故原來係寫作天地入面~~~~~
出面首頁又冇寫喎~~~~~如果唔係你出個testing~~真係唔知呢度有鬼故~~~

用mouse快掃下d icon,就會有鬼故彈出來,好恐怖架....

原帖由 周圍飛 於 8月1日 00:45 發表

用mouse快掃下d icon,就會有鬼故彈出來,好恐怖架....

係呀~~~真係好~恐怖下呀~~要掃先會出黎架~~~~~~~

其實出面d icon感覺好鬼混亂咁既樣 花花碌~~~想搵要睇既野好似要比較細心

原帖由 一郎~~~ 於 8月1日 00:48 發表
其實出面d icon感覺好鬼混亂咁既樣 花花碌~~~想搵要睇既野好似要比較細心

d 分類未夠多...又未搬好d icon...
icon 睇就整齊,..搵就眼花@@

原帖由 一郎~~~ 於 8月1日 00:48 發表

要搵慣先好搵囉~~~~~要記著大約個位~~~係邊~~~

原帖由 mac 於 8月1日 00:52 發表

到你搵慣左時,我又搬

原帖由 周圍飛 於 8月1日 00:52 發表

d 分類未夠多...又未搬好d icon...
icon 睇就整齊,..搵就眼花@@

要掃先睇到~~~好似怪咗少少~~~唔知既~~點會冇喇喇去掃佢~喎~
咁可能真係一世都唔知~~~
我覺得~~唔使掃就show咗出黎~反而好D~~~~~(個人意見)

原帖由 周圍飛 於 8月1日 00:54 發表

到你搵慣左時,我又搬

搬喇~~搬喇~~~~~~~~~

係呀~~~~~

原帖由 mac 於 8月1日 00:56 發表
搬喇~~搬喇~~~~~~~~~

哈 .. admin 講到好似玩捉 e 因咁 ...
等你習慣咗,又搬過 ... 又要再習慣...再搬 ...哈 .. 

原帖由 屎屎 於 8月1日 13:30 發表

等你習慣咗,又搬過 ... 又要再習慣...再搬 ...哈 ..   

3年.....3年.....又3年

原帖由 屎屎 於 8月1日 13:30 發表

我地搬forun~~搵新地方傾計咪又係咁~~~~
一兩年一搬~~~~~~~~~

原帖由 admin 於 8月5日 01:53 發表

你地以前搬,係因為拆樓麻,我依到係一世唔拆架,除非我釘!

哈哈~~~~~
因為你買左塊地~~~所以應該~~~點都~~~~唔會拆樓~~