返回列表 發帖

奇哥終於生啦~~

祝奇哥生日快樂呀~~

開開心心啦~~

見到你兩個banner係吊志偉...
觸發到...埋藏係我心底o既依股改歌小宇罩..依一刻要爆喇...!!

看看生日的他...
個口好似摩打...
食野飲野頂瓜瓜...
有嘴巴 都插他...

開口中最堪誇
奇哥最可嘉
NDSL日練夜練
打真軍冇花假

祝奇哥生日快樂~~~~

奇哥
祝你生日快樂,
甜甜蜜蜜,
開開心心
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

原帖由 周圍飛 於 8月21日 23:15 發表
觸發到...埋藏係我心底o既依股改歌小宇罩..依一刻要爆喇...!!

看看生日的他...
個口好似摩打...
食野飲野頂瓜瓜...
有嘴巴 都插他...

開口中最堪誇
奇哥最可嘉
NDSL日練夜練
打真軍 ...

有心思,好文采,
你好叻呀
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

奇佬~~~happy~birthday呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

奇哥生日快樂

睇主題仲以為係奇哥生咩野=.=

看看生日的他...
個口好似摩打...
食野飲野頂瓜瓜...
有嘴巴 都插他...

開口中最堪誇
奇哥最可嘉
NDSL日練夜練
打真軍 ...

呀~~~估唔到你都有~~兩手喎~~~~
作詞:淋直

奇哥
生日快樂呀~~~~

生日快樂呀奇哥 ....

身體健康 ... 快 d 生個 b 啦 ~~~

奇哥 : 生日快樂!!!

祝你身體健康
長食長有~~
早生貴子!!

看看生日的他...
個口好似摩打...
食野飲野頂瓜瓜...
有嘴巴 都插他...

開口中最堪誇
奇哥最可嘉
NDSL日練夜練
打真軍 ...

真係 ...................  

係啦~~~祝哥佬生乜野都快樂先   

例如:生日啦

原帖由 獵狗 於 8月21日 23:22 發表
奇哥生日快樂

睇主題仲以為係奇哥生咩野=.=

我仲以為佢生bb

奇哥
生日快樂呀~~~~

祝你食慾旺盛.........食得是福......食髓知味.......

看看生日的他...
個口好似摩打...
食野飲野頂瓜瓜...
有嘴巴 都插他...

開口中最堪誇
奇哥最可嘉
NDSL日練夜練
打真軍 ...

勁呀~~
飛仔, 你愈來愈好淫彩~~~   

成日發音唔正... 係暈采... 噢... 人采..... 哈~~ 文采先岩~~~

屎屎明明話今日係21號~~~~~~~~今年8月冇22日喎~~~~~~~   

三老~~~~~~牛一快樂呀~~~~~年年都有心有力~~~~~~   

原帖由 一郎~~~ 於 8月22日 06:56 發表
奇哥
生日快樂呀~~~~

祝你食慾旺盛.........食得是福......食髓知味.......

奇哥,祝你生日快樂,出入平安  
想得到,就得到

原帖由 死老野 於 8月22日 09:02 發表
屎屎明明話今日係21號~~~~~~~~今年8月冇22日喎~~~~~~~   

三老~~~~~~牛一快樂呀~~~~~年年都有心有力~~~~~~     

哈 ... 唔係我一個講架 ...
你唔信睇下你屋企個日曆吖.... 真係冇架 ...

果日唔知邊個講話 8 月22 日係 40 年一次架 ~~~

奇哥咁快又生la
恭喜晒

祝你生日快樂,身體健康, 記住食多d食多d食多d la

原帖由 屎屎 於 8月22日 09:39 發表

哈 ... 唔係我一個講架 ...
你唔信睇下你屋企個日曆吖.... 真係冇架 ...

果日唔知邊個講話 8 月22 日係 40 年一次架 ~~~

我記得呀~~~~~~佢係人類law~~~~~~