返回列表 發帖

屎屎927生日快樂

今次整返個立體屎TEE呀~~

亞屎生日快樂呀~~~~~~~想個樣有個樣呀下~~~~~~~心想事成~~~~~~~~~~~

原帖由 admin 於 9月5日 01:38 發表
生日快樂呀...件衫真係屎色架wor...好襯

梗係~~~~唔用得紅色架~~唔係~~~d人會以為~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

大佬mac..   

下刪百幾字 .. 出唔到街 .. 兒童不宜...

原帖由 mac 於 9月5日 01:39 發表

梗係~~~~唔用得紅色架~~唔係~~~d人會以為~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  

以為...   

生日快樂~~~~~~~~~~心想事成~~~~~~~~~萬事勝意

原帖由 KHChan 於 9月5日 11:05 發表
生日快樂~~~~~~~~~~心想事成~~~~~~~~~萬事勝意

我都係咁話,生日快樂,青春常註:P :P :P :P
想得到,就得到

生生生生日快樂呀~~~~~~屎   

青春常註,身體健康   

終於睇到件 tee 張圖喇    good

生日快樂     每日大笑九百次

多謝呀吓.. 咁多位 .. 係咪到咗 27 號你地會恭我多一次架 .. kaka.. 8

件 tee 屎屎嗰兩個字跌得好搞嘢喎 ...仲有立體屎tim.. 2 ..

多謝mac

原帖由 skirt 於 9月5日 21:13 發表
終於睇到件 tee 張圖喇    good

生日快樂     每日大笑九百次

即係訓都要笑 ... 5 5  

iu if a pk vd

原帖由 一郎~~~ 於 9月7日 00:17 發表
iu if a pk vd

4 講鬼話....

祝呀屎屎生日快樂!身體健康!身材胸湧!

聽日就9月27號啦~~

祝屎屎生日快樂, 一日開心過一日, 一日健康過一日, 一日靚過一日.

溝死仔, 溝死女, 溝死佬....

原帖由 333 於 07年9月26日 14:22 發表
聽日就9月27號啦~~

祝屎屎生日快樂, 一日開心過一日, 一日健康過一日, 一日靚過一日.

溝死仔, 溝死女, 溝死佬....

http://img.photobucket.com/albums/v618/333photo ...

我都預先祝屎屎生日快樂先(因為聽朝未必上到slowbike,要開會),身體健康,想果樣有果樣

等我再黎多一個祝福先~~~~~~~

屎~~~~生日快樂,身體健康,心想事成

多謝大家 ~~~ 未到生日都開心死 ~~~~ 我呢兩日要抖足精神..攻陷海洋公園 .. 呵 ..  

多 謝 9 妹 ... 我努力緊架啦 ~~~~ 話比 9 哥知 ... 我有每天大笑一百次架 ~~~

多謝大郎 .. 你好有心呀 ~~~

多謝 uncle ... 陪我飲茶 .. 哈 ~~

原帖由 屎屎 於 07年9月26日 15:01 發表
多 謝 9 妹 ... 我努力緊架啦 ~~~~ 話比 9 哥知 ... 我有每天大笑一百次架 ~~~

多謝大郎 .. 你好有心呀 ~~~

多謝 uncle ... 陪我飲茶 .. 哈 ~~

...

下次有function記得預埋我就得啦

原帖由 雅子 於 07年9月26日 15:04 發表

下次有function記得預埋我就得啦

緊係預你啦 ~~~ 你都係茶居好朋友一份子吖嘛 ... 唔洗驚 ...