返回列表 發帖
原帖由 屎屎 於 07年9月26日 15:06 發表

緊係預你啦 ~~~ 你都係茶居好朋友一份子吖嘛 ... 唔洗驚 ...

THX

Happy Birthday to You
Happy Birthday to 屎屎
生日快樂 心想事成
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

HAPPY BIRTHDAY AR~~~~~~~活動組長~~~~~~~

原帖由 mac 於 07年9月27日 00:05 發表
HAPPY BIRTHDAY AR~~~~~~~活動組長~~~~~~~

以為你打電話同佢講, 所以叫你幫我講埋...

生日快樂丫~~~~

祝你開開心心~~一年靚過一年

屎屎生日快樂.......

屎屎生日快樂ar
祝你身體健康, 開開心心, 愈來愈靚同愈來愈後生

原帖由 小鴨仔 於 07年9月27日 09:40 發表
屎屎生日快樂ar
祝你身體健康, 開開心心, 愈來愈靚同愈來愈後生

屎屎,happy birthday(我開緊會,偷偷地上嚟)~~~~~~~~~~~~~

生日快樂
        HAPPY BIRTHDAY

舊屎仲未起身ga~~~~~~~~

多謝阿鬼, 多謝鴨鴨, 多謝 admin, 多謝魔女, 再多謝大郎, 多謝 9 哥 ~~~
多謝 mac mac 件 tee ..

點解唔見一郎o既 ~~~ 我想多謝佢個生日banner tim ~~~

原帖由 333 於 07年9月27日 08:04 發表

以為你打電話同佢講, 所以叫你幫我講埋...   

有呀 ~~~ 佢咪 sms 咗我囉 ~~~~ 代表大家 ~~ 哈 ~~ 多謝呀下 ~~

屎屎...生日快樂呀...祝你心想事成...身體健康...

原帖由 琪琪 於 07年9月27日 13:08 發表
屎屎...生日快樂呀...祝你心想事成...身體健康...

多謝 琪琪 ~~~