返回列表 發帖

D字好似好多都唔係好得喎~~

打個O下字~~~變咗~~~~吓
打個O華字~~~變咗~~~~嘩

原帖由 admin 於 9月5日 01:40 發表
吓..嘩..o下..o華...@@唔明添.....

你試下打~~有口字個個~~華~~~~同有口字個個下~~~~~

原帖由 admin 於 9月5日 01:44 發表
吓嘩

係囉~~~~變左~~字~~~~~

我睇係變左咁~~~~~~~~~~~~

原帖由 admin 於 9月5日 01:54 發表
我見你果d都無事...1143

OH~~~~~~~咁即係我冇香港字~~~~~~~~~~~~咁冇野LU~~~~~~~~~

d 圖唔見晒,   有貼圖既post   d圖全部隱藏左睇唔到

原帖由 skirt 於 9月5日 07:49 發表
d 圖唔見晒,   有貼圖既post   d圖全部隱藏左睇唔到

我都覺,不過只係一時時係咁,唔知係功能定係error....

原帖由 周圍飛 於 9月5日 08:13 發表

我都覺,不過只係一時時係咁,唔知係功能定係error....

我唔係一時時係咁喎

而家全個型男索女既post都睇唔到圖..無索女睇:'(

原帖由 skirt 於 9月5日 08:18 發表

我唔係一時時係咁喎

而家全個型男索女既post都睇唔到圖..無索女睇:'(

原來係咁 .. 怪唔得咁緊張啦 ~~~

原帖由 admin 於 9月5日 11:37 發表
圖片顯示...問題已經修正~~~~~~~~~~~

唔得喎, 我仲係睇唔到d 圖

原帖由 333 於 9月5日 11:42 發表

唔得喎, 我仲係睇唔到d 圖

九哥~~~~我睇到喎

原帖由 死老野 於 9月5日 11:43 發表

九哥~~~~我睇到喎

舊post果d我睇到, 奇哥post果個變型金剛索女d圖我睇唔到, 屎屎生日果件立體屎tee我睇唔到
好似係最近post果d圖我都睇唔到喎

原帖由 333 於 9月5日 11:45 發表

舊post果d我睇到, 奇哥post果個變型金剛索女d圖我睇唔到, 屎屎生日果件立體屎tee我睇唔到
好似係最近post果d圖我都睇唔到喎

奇哥post~~~個條女係黑人

SUKI@美女廚房~~~~~~~~~睇到tvb logo加兩條女企係到