返回列表 發帖

用fireFox上呢度好唔掂

用fireFox上呢度好唔掂
唔可以link圖~~~~連自己打img~~~都唔得~~~
完全post唔到野~~~走哂位~~~

咁點解 你要用呢個... 唔用返 IE 呢 ? 9

原帖由 屎屎 於 9月6日 23:55 發表

fireFox好用好多~~~又冇咁多bugs~~~又少D機會lai野呀嘛~~~~plugin又多D~~方便D~~~~~
我都好耐冇用IE~~lu~~~~~你唔係未用過firefox呀~~~~

原帖由 屎屎 於 2007-9-6 23:55 發表

因為firefox方便,好用,安全囉!3

原帖由 KHChan 於 9月7日 00:05 發表

哦 ~~~原來係咁 .. 0

原帖由 KHChan 於 9月7日 00:05 發表

屎屎一定未用過~~~~唔知佢既好處~~~~~~

屎dl黎試下喇~~~用過可能你都唔想再用IE~~~~
IE好多野都唔唔掂~~~~~~~~

原帖由 admin 於 9月7日 00:13 發表
firefox 係多d功能o既.....
以前discuz 5 係多數都係table咁有晒間格...走位少d....
依家discuz 6...少左好多table...不過就一野咁塞入去...係易d走位...

遲下我加返個[舊慢車會]...風格...架喇=.= ...

收到~~~~~~~~thx~

呢個OK~~~可以打返字~~~~但都係貼唔到圖
同~~~~~~~~~~~我唔可以用到D蔥頭公仔喎~~~~~~直頭係冇~~~~~~用IE同firefox都係~~~~~~~~~~~~冇喎~~~
但有個loading緊既野~~係上面轉下轉下囉~~~~~~~~

貼圖按扭無野彈出?
咁就要手打[img]...[/img]

貼圖按扭無野彈出 & 公仔頭問題,應該係你block左網個javascript ... =.=

原帖由 周圍飛 於 9月7日 00:45 發表

貼圖按扭無野彈出?
咁就要手打...

貼圖按扭無野彈出 & 公仔頭問題,應該係你block左網個javascript ... =.=

oh~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~TOO BAD~~~~~~~~~~~
手打~~貼好多張咪~~~~~~~~~~~死人~~~~~~~~

原帖由 admin 於 9月7日 01:10 發表

Discuz! 代碼模式...果陣...
好似不用加.....照post時,佢會auto加架...

我firefox...快速回復果到...都按唔不d蔥頭....IE就得~!

oh~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

thx`

原帖由 admin 於 2007-9-7 01:10 發表
Discuz! 代碼模式...果陣...
好似不用加.....照post時,佢會auto加架...

我firefox...快速回復果到...都按唔不d蔥頭....IE就得~!

快速回復果到我有喎............

原帖由 KHChan 於 9月7日 17:15 發表

快速回復果到我有喎............

我都有

用img inoport幾好架