返回列表 發帖

好朋友茶居 (七)

話咁快又開多一間~~

大家好~
歡迎到好朋友茶居~~~

話咁快 ... 第七號分店 ~~~~

原帖由 333 於 9月8日 21:52 發表

唔記得呀.. 我失左憶呀~~   

9 妹對於 d 好近o既事都唔記得哂 ~~~

拎返個四樓先~~~~~~~~~~~~

原帖由 屎屎 於 9月8日 22:15 發表

9 妹對於 d 好近o既事都唔記得哂 ~~~

受刺激過度麻~~

6樓都好丫.....屎又誇post引用了!!

原帖由 333 於 9月8日 22:27 發表

受刺激過度麻~~   

唔嚇得喎 你 ~~~  

原帖由 mac 於 9月8日 22:21 發表
拎返個四樓先~~~~~~~~~~~~

呢個單位啱唔啱 ar ~~~ 買咗佢吖 ~~

屎屎有一個小遊戲第一名wor.....大家快d搶左佢先喇....

原帖由 周圍飛 於 9月8日 22:36 發表
屎屎有一個小遊戲第一名wor.....大家快d搶左佢先喇....

咁難得先第一 ... 9 哥一返黎咪就係會搶咗我 ~~~
比我第一... 一晚咁多啦 ~~~

報到

原帖由 屎屎 於 9月8日 22:36 發表

呢個單位啱唔啱 ar ~~~ 買咗佢吖 ~~   

麻麻地~~~想住高少少tim~~~~

原帖由 周圍飛 於 9月8日 22:36 發表

係??????????好彩我都拎返個~~~~~~~起碼可以保住~~~~~半個鍾掛~~~~~~~€

原帖由 屎屎 於 9月8日 22:38 發表

咁難得先第一 ... 9 哥一返黎咪就係會搶咗我 ~~~
比我第一... 一晚咁多啦 ~~~

哎呀~~~~你錯咗喇~~~9哥佢未返~~~就比我拎咗先lu~~~~~~~~~~~

原帖由 mac 於 9月8日 22:48 發表

哎呀~~~~你錯咗喇~~~9哥佢未返~~~就比我拎咗先lu~~~~~~~~~~~

哈哈.. 你咁都得呀??!!

原帖由 mac 於 2007-9-8 22:48 發表

真衰

原帖由 KHChan 於 9月8日 22:54 發表

真衰

丫.. 唔見左下一句既...

你平時會話:"真衰, 不過我鍾意"~

原帖由 333 於 9月8日 22:57 發表

丫.. 唔見左下一句既...

你平時會話:"真衰, 不過我鍾意"~   

佢連果句都食埋 ~~~

原帖由 KHChan 於 9月8日 22:54 發表

真衰

呵呵~~~~~~~~~