返回列表 發帖
原帖由 mac 於 9月8日 22:48 發表

哎呀~~~~你錯咗喇~~~9哥佢未返~~~就比我拎咗先lu~~~~~~~~~~~

你呀 ~~ 衰人黎架 ~~~~

9 妹呀 ~~~ 佢趁人地玩緊個計數呀 ~~~ 特登 msn 我 ... so 擾我呀 ~~~

原帖由 333 於 9月8日 22:51 發表

哈哈.. 你咁都得呀??!!   

9哥返黎~~冇架喇~~梗係呢個時候拎一陣先喇~~~~~~~~€

原帖由 屎屎 於 9月8日 23:09 發表

你呀 ~~ 衰人黎架 ~~~~

9 妹呀 ~~~ 佢趁人地玩緊個計數呀 ~~~ 特登 msn 我 ... so 擾我呀 ~~~  

係囉~~~又唔即刻~~回覆人地喎~~~~~~€

原帖由 mac 於 9月8日 23:10 發表

係囉~~~又唔即刻~~回覆人地喎~~~~~~€

低~~能~~ 架 ~ 點覆啫 ~~~ 個game 冇得pause 架 ~~

回復 24樓 的 屎屎

哈...玩到手好攰...

原帖由 屎屎 於 9月8日 23:12 發表

低~~能~~ 架 ~ 點覆啫 ~~~ 個game 冇得pause 架 ~~   

就係知冇~~先call你喇~~~~~~~~

原帖由 周圍飛 於 9月8日 23:12 發表
哈...玩到手好攰...

係囉~~~~~~~~~

原帖由 mac 於 9月8日 23:14 發表

就係知冇~~先call你喇~~~~~~~~

衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀

我喺小遊戲唯一o既成就都比你催毀咗...

原帖由 mac 於 9月8日 23:15 發表

係囉~~~~~~~~~

你古惑啦~~

原帖由 屎屎 於 9月8日 23:16 發表

衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀 ~~~ 衰人呀  ...

哈哈~~~你應該即時cap底個record做banner呀嘛~~~~~~

原帖由 333 於 9月8日 23:17 發表

你古惑啦~~

係架~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 mac 於 9月8日 23:18 發表

係架~~~~~~~~~~~~~~

唔知以為我得罪咗佢 ...
今日食咗你一舊炸兩啫 .. 都比返杯汽水啦 ... 係咪記仇記到而家先 ~~~

原帖由 屎屎 於 9月8日 23:24 發表

唔知以為我得罪咗佢 ...
今日食咗你一舊炸兩啫 .. 都比返杯汽水啦 ... 係咪記仇記到而家先 ~~~   

哈哈~~~~~~~~~係喎~~唔記得你還咗囉喎~~~~~~~

大家好~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 一郎~~~ 於 2007-9-8 23:44 發表
大家好~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

咁早返既?

原帖由 一郎~~~ 於 9月8日 23:44 發表

一郎~~~~~~~~~~~~~~~€

原帖由 mac 於 9月8日 23:37 發表

哈哈~~~~~~~~~係喎~~唔記得你還咗囉喎~~~~~~~

佢應該早d 提你...

原帖由 KHChan 於 9月8日 23:49 發表

咁早返既?

妖佢老味~~~~火都滾俾人放鴿子~~~(好彩你冇去)
好彩同人鬥左幾場波~~
有條鬼仔幾勁下

原帖由 mac 於 9月8日 23:51 發表

一郎~~~~~~~~~~~~~~~€

macmac.........

原帖由 一郎~~~ 於 9月8日 23:53 發表

妖佢老味~~~~火都滾俾人放鴿子~~~(好彩你冇去)
好彩同人鬥左幾場波~~
有條鬼仔幾勁下

oh.. no...

好在我地同你食埋飯先...