返回列表 發帖
原帖由 333 於 9月9日 00:28 發表

你中一次大多等如我中幾十次既細數~   

原帖由 一郎~~~ 於 9月9日 00:30 發表

係啦~~我中次得~~小小~~~

你唔夠鴨鴨靚仔 ..
我唔夠鴨鴨靚女 ..

所以冇得中 .. 比你中都就中得少少 .. 安慰吓你咁囉 ...

原帖由 屎屎 於 9月9日 00:33 發表

yeah ~~~

無啦~~做咩yeah........

原帖由 屎屎 於 9月9日 00:35 發表

你唔夠鴨鴨靚仔 ..
我唔夠鴨鴨靚女 ..

所以冇得中 .. 比你中都就中得少少 .. 安慰吓你咁囉 ...   

我唔駛慰啦~~~ 車馬費都唔夠

好眼 訓 啦 ~~~ 早抖各位 ~~  

原帖由 屎屎 於 9月9日 01:11 發表

nite~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 屎屎 於 9月9日 01:11 發表

拜拜~~~~~~~~~~屎屎

Good morning everybody~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 KHChan 於 9月9日 13:28 發表
Good morning everybody~~~~~~~~~~~~~~

兩點啦.. 仲早晨~~

原帖由 admin 於 9月9日 13:58 發表

哇...過億喇你...咁多錢o既@@

有錢o既就越嚟越有錢 ...

原帖由 admin 於 9月9日 15:58 發表

有屎o既越來越多屎lor~~~~~

係咩 ? 咁你要唔要呀 ? 分 d 比你囉 ~~~

今日做住咁多賓賓先... 好攰~~

今日開鑼日~~~~~~~~~~~~~

唔知茶居d馬迷有冇斬獲呢?

回復 76樓 的 KHChan

輸左$7.5...

原帖由 周圍飛 於 2007-9-9 22:11 發表
輸左$7.5...

堅喎

原帖由 KHChan 於 9月9日 20:01 發表
今日開鑼日~~~~~~~~~~~~~

唔知茶居d馬迷有冇斬獲呢?

馬神琴晚開通頂,今日無料到
想得到,就得到

早呀~~~~~

早茶.....................................

原帖由 一郎~~~ 於 9月10日 09:35 發表
早茶.....................................

早呀~~~一郎~~~咁早起身ga

原帖由 死老野 於 9月10日 09:39 發表

早呀~~~一郎~~~咁早起身ga

慣左 ~~~~~早叔

Good Morniong Tea House
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]