返回列表 發帖
原帖由 雅子 於 07年9月29日 12:56 發表

今日呢

我收工啦,拜拜all

原帖由 333 於 07年9月29日 12:28 發表
大家好~
好攰呀~~

早晨 .. 我都好攰呀 ~~~ 9 妹 ~~~
失埋聲 tim 呀~我 ~~~

原帖由 admin 於 07年9月29日 02:52 發表
一個人唔開心,五個人開心,唔開心都抵o既~~!

睇返d相...又多左一批新回億湧出尼...

咩一個人唔開心呀 ~~~ 我地個個都玩得好開心喎 ~~~ 無你仲冇咁好玩tim啦 ~~

原帖由 屎屎 於 07年9月29日 13:04 發表

咩一個人唔開心呀 ~~~ 我地個個都玩得好開心喎 ~~~ 無你仲冇咁好玩tim啦 ~~   

原來係咁架....

原帖由 ahfai 於 07年9月29日 13:24 發表

原來係咁架....

唔係等你咁睇小自己 ... uncle 頭先喺電話度問我地琴晚搞咩,搞到失哂聲 ...

落街食 d 嘢先 ~~~ 得返一個人喺屋企咋~~~

原帖由 雅子 於 07年9月29日 12:56 發表

今日呢

都係開緊工~~~~~~

原帖由 屎屎 於 07年9月29日 13:34 發表
落街食 d 嘢先 ~~~ 得返一個人喺屋企咋~~~   

幫我叫多一碗牛米外買~~~~~~~~

原帖由 屎屎 於 07年9月29日 13:33 發表

唔係等你咁睇小自己 ... uncle 頭先喺電話度問我地琴晚搞咩,搞到失哂聲 ...

咪係~~~~~咁高興~~~~~

其實啞子食臭屎....

原帖由 ahfai 於 07年9月29日 14:13 發表
其實啞子食臭屎....

今日買左咩Q波呀~~~

過關
3X4
半全場
主客和
讓球主客和
星期六 5 大阪飛腳 (主) 對 大分三神 (客)
和 - 主 @ 4.30
星期六 3 神戶勝利船 (主) 對 清水心跳 (客)
和 @ 3.55
星期六 4 橫濱水手 (主) 對 大宮松鼠 (客)
主 [-1] @ 2.15 $10

過關 波膽
3X7 星期六 4 橫濱水手 (主) 對 大宮松鼠 (客)
4:1 @ 18.00
星期六 3 神戶勝利船 (主) 對 清水心跳 (客)
1:1 @ 7.00
星期六 5 大阪飛腳 (主) 對 大分三神 (客)
3:0 @ 10.00 $10

平平地玩下...

原帖由 屎屎 於 07年9月29日 13:02 發表

早晨 .. 我都好攰呀 ~~~ 9 妹 ~~~
失埋聲 tim 呀~我 ~~~

我都係.. 琴晚9哥已經問我把聲做乜鬼..
今朝都講唔到野.. 依家先好d~~