返回列表 發帖

你看到的美女是順時針還是逆時針轉動 ?

很神奇喔

每個人看來都是不一樣的

試試看 ---你看到的美女是順時針還是逆時針轉動 ? --(說明在後)

2B級專頁
如果要查看隱藏內容,
[回覆][讚好]此文章。

登入後回覆

我見到順時針

逆時針
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

原帖由 魔女 於 07年9月14日 12:51 發表
逆時針  

魔女轉一次我睇,我會睇得清楚d~

我淨係見到逆時針咋

第一次睇我見到逆時針

第refresh左一次睇, 見到順時針...係咪幅圖自己會轉咋..係度整古人

而家睇唔番逆時針了

原帖由 skirt 於 07年9月14日 15:34 發表
第一次睇我見到逆時針

第refresh左一次睇, 見到順時針...係咪幅圖自己會轉咋..係度整古人

唔係喎
我睇極都係逆時針
但同我一齊睇d同事只係見到順時針

原帖由 小鴨仔 於 07年9月14日 15:46 發表

唔係喎
我睇極都係逆時針
但同我一齊睇d同事只係見到順時針

你望下個影, 睇下之後個結果有冇唔同

原帖由 skirt 於 07年9月14日 16:04 發表

我就次次睇都係順,...真係要搵魔女真人試範一次先得呀~!

一樣既

agree
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

我終於都見到佢順時針轉la
好驚ar

順時針

經過我細心研究...
有結論了...
張圖無做手腳...
真係可以當佢順,又可以當佢逆...
如果你就咁見到順,....你刻意當佢逆時轉咁睇...佢會變做逆時...
如果你就咁見到逆,....你刻意當佢順時轉咁睇...佢會變做順時...

順時針
onion324

開頭睇係順時針~~~睇睇下變咗逆時針轉~~~~~~~~~~~~~

原帖由 mac 於 07年9月15日 01:11 發表
開頭睇係順時針~~~睇睇下變咗逆時針轉~~~~~~~~~~~~~

我今日睇咗好多次 .. 同你一樣 .. 但係周先生話只係睇到佢轉一個方向 ~~~

原帖由 mac 於 07年9月15日 01:11 發表

我都係wor..@@

睇左好耐都係逆時針
逆時針轉屬於使用左腦較多的類型

先係逆時針轉動, 後來變成順時針.......