返回列表 發帖
阿屎, 一郎, uncle, 靚鴨女, 丫鬼~~

早晨呀~~   

原帖由 333 於 07年10月3日 10:09 發表
阿屎, 一郎, uncle, 靚鴨女, 丫鬼~~

早晨呀~~    

9妹早~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Good Morning Tea House
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

大家早晨~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 鬼仔 於 07年10月3日 10:06 發表

打錯野添......應該係就~~~呵呵呵

果然好辛苦喎~~~~~~~~~

原帖由 KHChan 於 07年10月3日 10:20 發表
大家早晨~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

奇哥~~~早

原帖由 魔女 於 07年10月3日 10:14 發表
Good Morning Tea House  

魔女~~~~~又唔駛點做啦

就黎以後唔駛做
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

原帖由 魔女 於 07年10月3日 11:19 發表
就黎以後唔駛做  

哇...咁快就搵夠唔洗做...

原帖由 魔女 於 07年10月3日 11:19 發表
就黎以後唔駛做  

咁咪好sweet sweet law~~~~~~~~

原帖由 ahfai 於 07年10月3日 11:25 發表

唔快啦~~~~~~~你都就黎搵夠唔洗點做啦~~~~老闆

原帖由 ahfai 於 07年10月3日 11:25 發表

我中左咩獎呀.. 我終於見到4個相同啦~~

原帖由 admin 於 07年10月3日 11:43 發表

do re me...
我屋企D錢多到..放左部份出走廊添丫...

有次見你係走廊燒錢添喇...

原帖由 ahfai 於 07年10月3日 11:52 發表

中咩獎ar
我見到有四個咀喎

原帖由 ahfai 於 07年10月3日 11:52 發表

你病發啦 ~~~ 又 ~~~ 同admin 講嘢 ~~~   

原帖由 屎屎 於 07年10月3日 11:59 發表

都話呢度有d 人精神分裂o架啦... 小心d 呀~~

原帖由 屎屎 於 07年10月3日 11:59 發表

唔好玩踢爆啦~~~~~妳會有生命危險的~~~~

原帖由 333 於 07年10月3日 12:07 發表

都話呢度有d 人精神分裂o架啦... 小心d 呀~~   

我曾經都試過一個人玩兩副 uno 架 ~~~ 我都有 d 精神分裂 ~~

原帖由 屎屎 於 07年10月3日 12:08 發表

我曾經都試過一個人玩兩副 uno 架 ~~~ 我都有 d 精神分裂 ~~   

係呀~~係呀~~我同意 ~~~

原帖由 屎屎 於 07年10月3日 12:08 發表

我唔會歧視d 精神病康復者既.. 你放心~~