返回列表 發帖

各位茶居老友~我地有自己0既相簿喇

各位茶居老友~我地有自己0既相簿喇
我係flickr開咗個茶居相簿~~將04-07年咁耐以來0既gathering相放哂上上面
所有相大家鍾意可以dl返落0黎~應該完全可以哂到4R-8R

我已經由flickr發咗email比你地架喇~
如果仲未收到,可以PM我,比多次你地email我

p.s.
你地入咗去~~可以站時唔理宜家版面D相先~~~
你地應先
見到我地個logo~~logo~隔離有個叫~相片集~
click個個入去~~~~我分哂日期架喇~enjoy

好嘢 ~~~ 有相睇 ~~~
我睇到呀 ~~ 冇問題 ~~ 唔該哂 ~~

收到...
thx 呀~~

以後就辛苦晒你同阿屎啦~~~

點解我收唔到mail 既!!!

原帖由 333 於 07年9月30日 01:56 發表
收到...
thx 呀~~

以後就辛苦晒你同阿屎啦~~~   

吓 ~~~ 我都冇做嘢 ~~~ 我係做"睇"果個之嘛 ~~

睇睇下 d 相好鬼好笑 ~~~

原帖由 屎屎 於 07年9月30日 01:58 發表

吓 ~~~ 我都冇做嘢 ~~~ 我係做"睇"果個之嘛 ~~

睇睇下 d 相好鬼好笑 ~~~  

係丫.. 好鬼鍾意一郎果張... 好正~~~

我同mac mac 講左, 我唔影相啦, 任務交晒俾你地.. 我enjoy 就得o架啦.. 所以辛苦晒你地囉...
加油呀.. 精神上支持你地啦~~~

我又睇

原帖由 10哥 於 07年9月30日 02:03 發表
我又睇

睇丫, 睇丫.. 好開心o架...

原帖由 333 於 07年9月30日 02:01 發表

係丫.. 好鬼鍾意一郎果張... 好正~~~

我同mac mac 講左, 我唔影相啦, 任務交晒俾你地.. 我enjoy 就得o架啦.. 所以辛苦晒你地囉...
加油呀.. 精神上支持你地啦~~~
  ...

哦 ~~ 我都係 ~~~ 我都會支持你架 mac mac ~~~ 交比你啦 ~~ kakaak ~~

其實我見到好多張一郎果 d 相都好好笑架 ~~ 唔記得影你地扮水母 ~~

原帖由 333 於 07年9月30日 02:04 發表

睇丫, 睇丫.. 好開心o架...   

我都想睇阿~~~

我又睇

快 d 去睇啦 ~~~ 真係 feel 到 我地好開心架 ~~~

原帖由 油王 於 07年9月30日 02:06 發表

我都想睇阿~~~

仲等咩ar咁 ~~

原帖由 屎屎 於 07年9月30日 02:07 發表

仲等咩ar咁 ~~   

我都收唔到email~~

原帖由 油王 於 07年9月30日 02:13 發表

我都收唔到email~~

send咗你msn~~kit個個喎~~

原帖由 mac 於 07年9月30日 02:22 發表

send咗你msn~~kit個個喎~~

乜唔係yahoo咩!!!

原帖由 油王 於 07年9月30日 02:26 發表

kaka.. 但係login 時可能就要用yahoo 個logon 先睇到..你試下啦~
good luck~~

原帖由 油王 於 07年9月30日 02:26 發表

我都冇你yahoo~~你PM比我喇~~~

我又睇

你應該收到我個invitation信架~~click條link入去報個到先~~~~

我都收到啦...有d真係好攪笑.....

係咪 我都可以上傳~~~上去架