返回列表 發帖
原帖由 redjean 於 07年10月23日 00:56 發表

我年紀大,唔好撞散我的骨頭呀

唔會架.. 你睇我地玩 uno 幾鍚住你 ... 哈 ~~~

原帖由 屎屎 於 07年10月23日 01:14 發表

唔會架.. 你地我地玩 uno 幾鍚住你 ... 哈 ~~~   

多謝,哈哈
想得到,就得到

原帖由 admin 於 07年10月23日 21:45 發表
報名~~~~~~~~~~~~~~~~

yeah~~

預我兩位呀,ahfai & admin ...

原帖由 ahfai 於 07年10月23日 23:11 發表

你又嚟 ??????? 好 ~~ 預你兩位呀下 ...

原帖由 ahfai 於 07年10月23日 23:11 發表

一定預你兩份錢... 放心~~

原帖由 333 於 07年10月23日 23:15 發表

一定預你兩份錢... 放心~~   

講下o者,我來不到了,admin去吧~!

評分人數

• admin

原帖由 ahfai 於 07年10月23日 23:22 發表

你地又鬧交呀 ~~?唔係咁啦,搞到我地都唔知幫邊個好 ~~~

原帖由 admin 於 07年10月23日 23:31 發表
你幫佢,我ban你....

你咁絕? 我都係唔想你地兩個成日面左左啫 ~~~

原帖由 ahfai 於 07年10月23日 23:22 發表

admin 加你錢... 又唔見佢加我既...
admin 金錢 +10000 違規內容+惡意灌水+廣告/SPAM+樣衰 ...

原帖由 333 於 07年10月24日 08:42 發表

admin 加你錢... 又唔見佢加我既...
admin 金錢 +10000 違規內容+惡意灌水+廣告/SPAM+樣衰 ...

咁都加一仟 ~~~~ 我係咪應該加得仲多d ... 我樣衰過佢好多~~~

玩緊精神分裂~~~~~~~~~~

原帖由 屎屎 於 07年10月24日 08:45 發表

咁都加一仟 ~~~~ 我係咪應該加得仲多d ... 我樣衰過佢好多~~~  

咁我衰d... 加夠我3000丫....
我又加番你3000... kakaka~~

噓,係1萬,唔係1千呀~
不過,我被admin記左個缺點wor...........

原帖由 ahfai 於 07年10月24日 09:00 發表
噓,係1萬,唔係1千呀~
不過,我被admin記左個缺點wor...........

咁加我地30000 再加優點囉~~~

嘩~~~~原來有節目......今日先睇到

原帖由 鬼仔 於 07年10月24日 10:55 發表

唔好扮野... 咁你黎唔黎丫...

原帖由 333 於 07年10月24日 11:10 發表

唔好扮野... 咁你黎唔黎丫...   

由佢啦~~佢黎咪早走.....
飛機餐黎..快黎快去

原帖由 鬼仔 於 07年10月24日 10:55 發表

茶居成都有活動架喇∼又唔睇
上次有個地方有錢派∼∼我地都一齊去咗架∼∼你唔黎之嘛

回復 103樓 的 mac

上次我去遲左,好在你地個個都拎到拎唔到了,我先有得拎咋,不過果到都唔少錢係到~