返回列表 發帖
早...............................................................

hi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 屎屎 於 07年10月24日 15:01 發表
食飽飯 ... 好眼瞓 ~~~   

去訓 ...................

早~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~剛收工

原帖由 333 於 07年10月26日 08:07 發表

一郎..早晨.... 

講定早抖先.... 
有時間就話我知你下星期既... 更期啦~ 

我想睇... 四仔...    ...

我唔記得拎返屋企@@

呢幾隊係咩球隊?

原帖由 333 於 07年10月26日 08:07 發表

一郎..早晨.... 

講定早抖先.... 
有時間就話我知你下星期既... 更期啦~ 

我想睇... 四仔...    ...

今晚拎................................

記得既話

原帖由 333 於 07年10月26日 08:44 發表

係唔係遊戲o黎o架?? 估中有無分加呀?   

discuss d遊戲

原帖由 死老野 於 07年10月26日 08:51 發表

等我又過去超超先~~~~~~~  

http://www1.discuxx.com.hk/viewthread.php?tid=5594513
自己更改條link

原帖由 333 於 07年10月26日 08:54 發表

車... 無分加, 我唔答你~~  
其實我唔識答....   

呢樣我知.............................................

去訓lu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~拜拜

大家好~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 redjean 於 07年10月28日 11:46 發表
細佬,早晨,今日off??

我都想......................................

原帖由 lamhau 於 07年10月28日 11:58 發表
大家好呀~

hi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 333 於 07年10月28日 12:07 發表
星期日既中午, 大家好呀~~

hi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9妹

原帖由 333 於 07年10月28日 12:13 發表

hello, 一郎~
返工未呀?!
oh.. 知下星期d schedule 未呀?   

知.....................
星期3,4,5得閒~~~~~全部晚上
第2個星期.星一至六晚上都得
星期1,4,6就全日得閒

原帖由 lamhau 於 07年10月28日 12:21 發表

嘩!你份咩工來的,要晚上的呢?

晚上得閒唔正常咩?

原帖由 lamhau 於 07年10月28日 12:27 發表

哈哈哈....我看少了個字...以為你返夜的

咁有時我都要返下夜

原帖由 333 於 07年10月28日 12:32 發表

咁星期三啦, 我問埋阿屎.. 如果ok 我就買飛~
你ok?   

星期3.......ok~~~~

原帖由 lamhau 於 07年10月28日 12:32 發表

咁你份工係咪CS黎架

cs係咩........................?