返回列表 發帖

祝亞輝生日快樂

生日快樂~~~~身體健康∼∼唔好再玩咁多精神分裂喇!!!
做返個正常人∼∼∼哈哈

我又預祝阿輝生日快樂,日日都開開心心,姨丈唔會嚟搞住你,多d支持慢車會,多d同我地 hi-tea ~~~

加油呀 ~~~~ 考乜都得架你 ~~~

回復 3樓 的 admin

祝亞輝生日快樂,祝咗先~~~~~~~~~~~~~~~~~~
想得到,就得到

邊個生日?邊個生日?

阿輝?係你生日下話

咁祝你生日快樂啦

捉阿輝生日去快樂先

生日快樂
女人著重愛的程式,男人著重愛之目的。

插番個banner 先~~ kaka~~

我都祝阿輝哥仔生日快樂~~~慢車會越搞越好~~~

預祝阿輝生日快樂~~~~~~

原帖由 mac 於 07年11月1日 00:03 發表
生日快樂~~~~身體健康∼∼唔好再玩咁多精神分裂喇!!!
做返個正常人∼∼∼哈哈

多謝你個件Tee~呀
原帖由 屎屎 於 07年11月1日 00:09 發表
我又預祝阿輝生日快樂,日日都開開心心,姨丈唔會嚟搞住你,多d支持慢車會,多d同我地 hi-tea ~~~

加油呀 ~~~~ 考乜都得架你 ~~~  

多謝,希望合格喇,依刻真係無乜信心~
原帖由 admin 於 07年11月1日 00:10 發表
哇...好靚呀,...佢就好喇...比我實開心死~!

你恨唔得咁多架喇~呵呵呵
原帖由 redjean 於 07年11月1日 00:33 發表
祝亞輝生日快樂,祝咗先~~~~~~~~~~~~~~~~~~

多謝先~!
原帖由 lamhau 於 07年11月1日 04:29 發表
邊個生日?邊個生日?

阿輝?係你生日下話

咁祝你生日快樂啦

係呀,大佬咩事呀@@生日o者,唔係要打我呀麻?
原帖由 skirt 於 07年11月1日 09:25 發表
捉阿輝生日去快樂先

正wor,去邊到開心先?
原帖由 freshcat 於 07年11月1日 16:16 發表
生日快樂

多謝先~
原帖由 333 於 07年11月2日 23:13 發表
插番個banner 先~~ kaka~~

多謝你個banner~~ah~ha...型wor架車!!
原帖由 油王 於 07年11月4日 12:12 發表
我都祝阿輝哥仔生日快樂~~~慢車會越搞越好~~~

多謝晒~不過慢車會係admin架wor,都唔係我o既~

原帖由 小早川瀨那 於 07年11月4日 16:55 發表
預祝阿輝生日快樂~~~~~~

多謝wor澳門妹!

原來亞輝是指你呀!周欠打~哈哈 不是文嗎? 

恭喜你又老了一歲 哈哈
 要乖點、聽話點 已經很多人疼了,才會得更多人疼點!!!
Happy Birthday ~*

原帖由 ahfai 於 07年11月4日 18:03 發表

多謝你個件Tee~呀

多謝,希望合格喇,依刻真係無乜信心~

你恨唔得咁多架喇~呵呵呵

多謝先~!

係呀,大佬咩事呀@@生日o者,唔係要打我呀麻?

正wor,去邊到開心先?

多謝先~

多謝你個banner~~ah~ha...型wor架車!!

多 ...

勁呀.. 一個post 覆晒咁多人~~

同TVB同一日生日喎~~~~~~~~~~~~祝呀輝生日快樂,唔好同y-house,周圍飛玩唔多呀~~~~唔係你會精神分裂ga~~~~~~~

原帖由 死老野 於 07年11月5日 09:06 發表
同TVB同一日生日喎~~~~~~~~~~~~祝呀輝生日快樂,唔好同y-house,周圍飛玩多呀~~~~唔係你會精神分裂ga~~~~~~~  

玩唔多,係唔係即係叫佢玩多d 呀??!!

又多個老餅了

決家呢個星期六去白石 BBQ 呀~

已經confirm 去既有
阿輝,屎屎, mac, 一郎, 9妹, uncle

阿花(考慮中)
盈豬(問緊)
魔女(考慮中)
奇哥(無反應)
十哥(未答覆)
其他人.. 等報名....

我地要book 爐同book乳豬,唔該今晚(2007年11月8日) confirm,通知去定唔去.Thx.

白石俱樂部

呢個係shuttle 時間表

大家睇定有d乜野想食啦~

評分人數

• admin

原帖由 333 於 07年11月8日 15:54 發表
決家呢個星期六去白石 BBQ 呀~

已經confirm 去既有
阿輝,屎屎, mac, 一郎, 9妹, uncle

阿花(考慮中)
盈豬(問緊)
魔女(考慮中)
奇哥(無反應)
十哥(未答覆)
其他人.. 等報名....

...

食咩你話~~~~~

我想去幫阿輝慶祝架…
不過實在太遠喇
你地玩得開心D啦

[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

原帖由 魔女 於 07年11月8日 18:37 發表
我想去幫阿輝慶祝架…
不過實在太遠喇
你地玩得開心D啦

有心就唔怕遠...........

原帖由 一郎~~~ 於 07年11月8日 19:03 發表

有心就唔怕遠...........

湊女呀
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]