返回列表 發帖
原帖由 屎屎 於 07年11月21日 09:09 發表

好眼瞓 ~~~   

妳尋日唔駛返學喎~~~~~點解會咁眼瞓ga~~~~~~~唔通去

............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................左食飯

原帖由 死老野 於 07年11月21日 09:14 發表

妳尋日唔駛返學喎~~~~~點解會咁眼瞓ga~~~~~~~唔通去
............................................................................................................ ...

冇呀 ~~~ 琴日要返學呀 ~~~~ 飯都冇得食 ...

原帖由 屎屎 於 07年11月21日 09:16 發表

冇呀 ~~~ 琴日要返學呀 ~~~~ 飯都冇得食 ...   

妳唔係返一同四嗎?

原帖由 死老野 於 07年11月21日 09:27 發表

妳唔係返一同四嗎?

我自己係返一同二, 星期四係公司d堂黎架 ..

琴日阿sir講書 .. 講講下..講咗大富豪夜總會..講當年...大富豪幾咁高檔 .. 好搞笑~  

原帖由 屎屎 於 07年11月21日 09:31 發表

我自己係返一同二, 星期四係公司d堂黎架 ..

琴日阿sir講書 .. 講講下..講咗大富豪夜總會..講當年...大富豪幾咁高檔 .. 好搞笑~   

當年大富豪係龍頭一哥~~~~~~最豪就係佢

原帖由 死老野 於 07年11月21日 09:37 發表

當年大富豪係龍頭一哥~~~~~~最豪就係佢

真係大富豪~~~

大家早~~~~~~

原帖由 屎屎 於 07年11月21日 09:41 發表

真係大富豪~~~  

更係~~~~~尖東最大就係佢(night club)

阿根廷 豬埋tim~~~~~~~~

原帖由 死老野 於 07年11月21日 10:43 發表
阿根廷 豬埋tim~~~~~~~~

你就黎破產啦WO

原帖由 鬼仔 於 07年11月21日 10:57 發表

你就黎破產啦WO

係呀~~~所以你快D過錢比我賭

原帖由 死老野 於 07年11月21日 10:59 發表

係呀~~~所以你快D過錢比我賭  

我得幾皮野......你係咪想要

原帖由 鬼仔 於 07年11月21日 11:00 發表

我得幾皮野......你係咪想要