返回列表 發帖

好朋友茶居(十)

開第十分店啦~~

yeah~~ 

再黎~~

星期二既早上,大家早晨呀~

叫多次先,奇哥早晨~ 

新鋪,霸番個第三位先~

大家早晨 ~~

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 08:36 發表
大家早晨 ~~   

早晨屎~ 

早呀~~~~用左第六個位tim~~~~~

早呀 9 妹 .. 早呀老野 ~~

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 08:56 發表
早呀 9 妹 .. 早呀老野 ~~   

早呀~~屎屎姐姐~~妳咁早就飲酒~~果然係心情靚絕喎~~

原帖由 333 於 07年11月20日 08:33 發表
再黎~~

星期二既早上,大家早晨呀~

叫多次先,奇哥早晨~ 

如果奇哥再唔出聲(打字),我就燒晒佢D貨~~~~~~~~~~~~哈哈哈

原帖由 死老野 於 07年11月20日 08:59 發表

早呀~~屎屎姐姐~~妳咁早就飲酒~~果然係心情靚絕喎~~  

係啦 ... 見你喺香港就會心情靚絕架啦 ~~ 如果你出埋嚟食飯 .. hi-tea .. 仲靚tim 呀 !~

原帖由 死老野 於 07年11月20日 09:01 發表

如果奇哥再唔出聲(打字),我就燒晒佢D貨~~~~~~~~~~~~哈哈哈

又唔好燒 .. d 貨比我吖 ..  我分比 gigi 同阿mac .. kaka 

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 09:12 發表

又唔好燒 .. d 貨比我吖 ..  我分比 gigi 同阿mac .. kaka   

Good idea~~~~~~~~~~

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 09:12 發表

哈哈..gigi介緊煙o波..你都有份鼓勵佢唔好食... 即係要分就分俾.... 呵呵~~ 

原帖由 死老野 於 07年11月20日 09:01 發表

uncle 早晨呀~ 

你唔只拎左魔女個位(第3位),仲拎埋我個第9位.. 

原帖由 333 於 07年11月20日 09:37 發表

uncle 早晨呀~ 

你唔只拎左魔女個位(第3位),仲拎埋我個第9位..   

我冇拎到第三位喎~~~~~第九就..................

原帖由 333 於 07年11月20日 09:36 發表

哈哈..gigi介緊煙o波..你都有份鼓勵佢唔好食... 即係要分就分俾.... 呵呵~~    

又係喎 ... 變相累死我 .. ..
咁比返奇哥啦 ... 比哂 tim 呀 ~~~ 唔好留低 kakaka

原帖由 死老野 於 07年11月20日 09:40 發表

我冇拎到第三位喎~~~~~第九就..................

哈..係拎左魔女既第六位先岩~ 

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 09:40 發表

又係喎 ... 變相累死我 .. ..
咁比返奇哥啦 ... 比哂 tim 呀 ~~~ 唔好留低 kakaka   

唔明tim,係唔係有咸意o架??

原帖由 333 於 07年11月20日 09:43 發表

可能gi gi 日日都對住屎屎黎咀(kidding)

原帖由 333 於 07年11月20日 09:43 發表

有 ...

比咗我,d貨又放唔到出去 .. 責死哂..要放上網賣 ~~~ 賣唔出點算 ~~
點知賣貴 d 奇哥要唔要呢?