返回列表 發帖
原帖由 死老野 於 07年11月20日 09:46 發表

可能gi gi 日日都對住屎屎黎咀(kidding)

唔係呀化 ~~~ 日日就唔好啦 .. 公司人多 ..

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 09:46 發表

有 ...

比咗我,d貨又放唔到出去 .. 責死哂..要放上網賣 ~~~ 賣唔出點算 ~~
點知賣貴 d 奇哥要唔要呢?  

死喇.. 我好蠢呀.. 都係唔明呀... 
點解唔俾阿mac 呀?我次次都係俾佢o架喎... 之前你都話俾佢既.. 

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 09:46 發表

有 ...

比咗我,d貨又放唔到出去 .. 責死哂..要放上網賣 ~~~ 賣唔出點算 ~~
點知賣貴 d 奇哥要唔要呢?  

唔知奇哥幾時先會講嘢呢 ...  

原帖由 333 於 07年11月20日 09:48 發表

死喇.. 我好蠢呀.. 都係唔明呀... 
點解唔俾阿mac 呀?我次次都係俾佢o架喎... 之前你都話俾佢既..    

我叫老野比我先呀 ~~~ 我再分出去吖嘛 ...
o靚仔 .. 你係咪玩嘢呀 ~~

Good Morning Tea House
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

原帖由 魔女 於 07年11月20日 09:52 發表

早晨 魔女..

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 09:56 發表

早晨 魔女..

屎屎早
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 09:50 發表

我叫老野比我先呀 ~~~ 我再分出去吖嘛 ...
o靚仔 .. 你係咪玩嘢呀 ~~   

哈哈...依家唔玩幾時玩呀??!!!

9 妹 ..不如做我功課o既研究對象

原帖由 魔女 於 07年11月20日 09:52 發表

魔女,早晨呀~

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 09:59 發表
9 妹 ..不如做我功課o既研究對象  

我 turn down 左你啦... 唔制~ 

原帖由 333 於 07年11月20日 10:05 發表

我 turn down 左你啦... 唔制~    

比人拒絕 tim ~~ 食檸檬 ~~ kaka

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 10:07 發表

比人拒絕 tim ~~ 食檸檬 ~~ kaka   

搵魔女law~~~~~~~

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 09:49 發表

唔知奇哥幾時先會講嘢呢 ...    

可能唔講啦~~~~~~~因為佢戒左食煙~~~~~~~咁我比呀mac mac啦~~~~~~~

原帖由 死老野 於 07年11月20日 10:33 發表

可能唔講啦~~~~~~~因為佢戒左食煙~~~~~~~咁我比呀mac mac啦~~~~~~~

個個都戒煙咁健康o既 ~~~

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 10:35 發表

個個都戒煙咁健康o既 ~~~  

生命成可貴......

原帖由 死老野 於 07年11月20日 10:31 發表

搵魔女law~~~~~~~

-->死老野

原帖由 魔女 於 07年11月20日 10:46 發表

-->死老野

又唔洗咁驚 ... 功課黎啫 .. 出得街架...kaka ..(kidding)

原帖由 死老野 於 07年11月20日 10:44 發表

生命成可貴......  

我地會有個健康o既茶居 ~~

原帖由 魔女 於 07年11月20日 10:46 發表

-->死老野

唔駛又打呀~~~~~~