返回列表 發帖

好朋友茶居(十)

開第十分店啦~~

yeah~~ 

再黎~~

星期二既早上,大家早晨呀~

叫多次先,奇哥早晨~ 

新鋪,霸番個第三位先~

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 08:36 發表
大家早晨 ~~   

早晨屎~ 

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 09:12 發表

又唔好燒 .. d 貨比我吖 ..  我分比 gigi 同阿mac .. kaka   

哈哈..gigi介緊煙o波..你都有份鼓勵佢唔好食... 即係要分就分俾.... 呵呵~~ 

原帖由 死老野 於 07年11月20日 09:01 發表

如果奇哥再唔出聲(打字),我就燒晒佢D貨~~~~~~~~~~~~哈哈哈

uncle 早晨呀~ 

你唔只拎左魔女個位(第3位),仲拎埋我個第9位.. 

原帖由 死老野 於 07年11月20日 09:40 發表

我冇拎到第三位喎~~~~~第九就..................

哈..係拎左魔女既第六位先岩~ 

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 09:40 發表

又係喎 ... 變相累死我 .. ..
咁比返奇哥啦 ... 比哂 tim 呀 ~~~ 唔好留低 kakaka   

唔明tim,係唔係有咸意o架??

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 09:46 發表

有 ...

比咗我,d貨又放唔到出去 .. 責死哂..要放上網賣 ~~~ 賣唔出點算 ~~
點知賣貴 d 奇哥要唔要呢?  

死喇.. 我好蠢呀.. 都係唔明呀... 
點解唔俾阿mac 呀?我次次都係俾佢o架喎... 之前你都話俾佢既.. 

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 09:50 發表

我叫老野比我先呀 ~~~ 我再分出去吖嘛 ...
o靚仔 .. 你係咪玩嘢呀 ~~   

哈哈...依家唔玩幾時玩呀??!!!

原帖由 魔女 於 07年11月20日 09:52 發表
Good Morning Tea House  

魔女,早晨呀~

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 09:59 發表
9 妹 ..不如做我功課o既研究對象  

我 turn down 左你啦... 唔制~ 

原帖由 死老野 於 07年11月20日 11:05 發表

oh~~~you can speak/typing english,I don't know what are you talking about,please translate to cantonese.

change channel??  

我英文唔好, 又唔掂, 都係要用番中文...

原帖由 KHChan 於 07年11月20日 11:00 發表

I don't know ar..............I'm busy at work
this few months..........

咁我地會好掛住你o架喎...

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 11:13 發表

(又玩嘢)  

做乜打人, 咁人地係唔得丫麻.. .唔通下下打 abc 咩~

原帖由 屎屎 於 07年11月20日 11:16 發表

English is your mother language wow... haha...

唔係化.. 你地似多d 喎...
我係香港人, 講廣東話. 打中文字...

原帖由 死老野 於 07年11月20日 11:28 發表

How about macau's people

我唔知喎... macau people 講macau 話囉~

十哥, 琪琪...

原帖由 死老野 於 07年11月20日 13:43 發表

I try my best to go~~~~but Iam not sure that~~~~~

唔理你, 今年你唔join 都要俾錢呀...

所以你無choice, 一定要去~~